5

Hei hei nå skal jeg farge håret etter å ha gått med en grusom ettervekst blogges etterpå!

3

Heihei!

Som det står på overskriften så tar jeg en liten blogg pause fra 2 dager til 1 uke. Dette er da av personlige grunner som jeg helst ikke vil skrive mer detaljer om. Kommer til å komme med flere spennende innlegg når jeg kommer tilbake igjen, men akkurat nå kjenner jeg at en pause hadde vært litt bra for meg. Håper også at det kommer flere bilder i innleggene mine snarest som jeg er tilbake. 

-Ha en fin uke!

-Serine

 

10

Hei! Nå har jeg akkurat eller for en time siden kommet hjem. Jeg har da vært på shopping og skal senere imorgen ta bilder av innkjøpet og vise dere det senere. Nå sitter jeg med bordet og skal snart spise tikka masala. Senere skal jeg bort til noen venner. Håper alle dere får en fin lørdags kveld og koser dere. Imorgen er det allerede søndag. Da er det en dag til skolen. Uff kan ikke si at Jeg gleder meg noe særlig mye...

16

Som sagt i forrige innlegg sa jeg at jeg hadde fått en pakke. Jeg tror jeg ventet i en uke og to dager eller noe sånn. I tillegg fikk jeg også med en goodiebag fordi jeg skrev inn en kode på deres side ved hjelp av kupongkode.com så fikk jeg med meg en goodiebag verdt 92,- kr.  Som inneholdt litt høst sminke :-)

Dette bestilte jeg:
-Powder Brush (fra studio linen eller hva det heter)


-Kabuki børste


-Daglig Børste renser


-Børste holder (liten)Dette fikk jeg som en slags goodiebag:

- I fargen (Butter pecan)

Glitter heter (Glitter glam) Den andre heter (Desert Haze)

-Fargen Goddess

Det var alt jeg kjøpte gleder meg utrolig mye til å få prøvd alt! Skal også gi en tilbakemelding til dere om hvordan produktene var :-) Hvis du har noen spørsmål angående produktene kan dere gjerne stille dem i kommentarfeltet.

-Hva syns du?

-Serine

18

God morgen lesere!

Jeg vet mesteparten av dere leter etter noe billig og noe godt. Jeg har brukt noen produkter som ikke var alt for dyre. De fungerte på meg og jeg håper noen kan fungere på dere også :-)

Dette er da LA RIVE parfyme som lukter som vanilje. Den kan bli litt kvalmenes av og til, men den er utrolig god hjelp hvis du ikke har noe annet. Et sprut er nok. Hvis du tar mer enn det kan du selv kjenne lukten som kvalmenes og sterk. Denne kjøpte jeg på H&M for 49,50 kr :)

Dette er da en hårkur som hjelper til at håret blir glatt og godt. Produktet er fra Lee Stafford (Argainoil from Morocco) Og jeg syns denne er utrolig god! Jeg tar den i håret i kanskje 4-5 minutter. Etter det skyller jeg den ut og da kan du kjenne at håret er utrolig godt og glatt. Jeg tar den i etter shampo og skyller den ut og tar i balsam. Denne kostet 129,50 kr 

Dette produktet er da hår olje som jeg setter i håret etter jeg har tatt ut hårkuren. Jeg tar i hår oljen helst når håret er vått. Hår oljen kjøpte jeg på H&M for kanskje 69,- kr. Da jeg har tatt i hår oljen kan jeg se at håret blir glattere og glattere. Jeg bruker den ikke hver gang jeg dysjer, men kan nok brukes 3-4 ganger i uken :-) 

Husk sistertag videoen med meg og min søster HER siste sjangs til å stille spørsmål idag!  Fikk også en pakke idag som jeg gleder meg til å vise til dere :-) Må få tatt bilder av den så kommer det ut et innlegg om den senere idag. Noen som kan gjette hva det er? 

-Hvordan blir din dag idag?

-Serine7

Heihei søte lesere!

Idet siste på bloggen har det bare kommet dårlige bilder og slappe innlegg her om dagen. Kameraet mitt kan jo ikke i det hele tatt ta imot et eneste minnekort! Blir så sint på det. Det er heldigvis ikke så lenge til søsteren min Ann-Elin får kjøpt sitt eget. Da får jeg håpe at jeg kan låne det iblant. Også ser dere kanskje at jeg har skiftet til det gamle designet? Jeg likte ikke det gamle og jeg vil jo ikke ha dette så lenge heller jeg vil ha noe nytt. Så jeg skulle til å endre til et annet design, men så fungerte jo ikke det. Designet ble helt vridd og det var faktisk fint! 

Sånn er det egentlig:

Dette er hvordan det ble hos meg:

Aner ikke hva som har skjedd! Hvis det er noen som vet noe så gjerne skriv en kommentar i kommentarfeltet :-)

Jeg skal også prøve å komme med litt flere spennende innlegg om dagen :-) Idag skal jeg bare være hjemme med min kjære søster siden jeg har vært borte hele tiden så lovte jeg henne at jeg ikke skulle noe sted. Minner også på om videobloggen med meg og min søster som en slags sistertag dere kan finne innlegget HER

-Hva skal dere ikveld?

-Serine8

Heihei!

Jeg så nettopp på blogg.no at det sto noe om (Wonderstuck) parfymen til Taylor Swift. Jeg trodde jo at denne konkurransen var over, men håper at den ikke er over ennå. Uansett så sto det på siden(Vinnere av 3 signerte Taylor Swift Wonderstruck utlyses fredag 12.oktober!) Så da håper jeg enda at konkurransen er igang. Hvorfor jeg har så inderlig lyst og vinne denne parfymen er fordi jeg har lenge lett etter en favoritt parfyme. De fleste jeg har luktet på lukter ikke så veldig godt. Enten er de for sterke og søte eller så lukter de ingenting. Jeg har sett på mange bloggere som vant denne parfymen og at de har gitt så bra tilbakemelding på den at jeg ble helt opptatt av å melde meg på. Taylor Swift har jo en helt nydelig stemme å det hadde ikke forundret meg om parfymen heller var det.

 

 

LA PETITE ROBE NOIRE F�R DU EKSKLUSIVT I KICKS OG ESTHETIQUE FRA TORSDAG 6. SEPTEMBER!

LA PETITE ROBE NOIRE F�R DU EKSKLUSIVT I KICKS OG ESTHETIQUE FRA TORSDAG 6. SEPTEMBER!

Du kan også få muligheten til å melde deg på HER

 -Har du meldt deg på?

-Serine
wo12sig
15

Hei søte lesere! 

Akkurat nå sitter jeg og ser på ulike bilder av hår/hårfarge som jeg vil ha. Jeg har hatt brunt/blondt dip dye i håret veldig lenge og har utrolig lyst til å bytte, men samtidig finne en hårfarge som passer meg og som jeg ikke trenger å farge hele tiden (stress) så da lurte jeg på hva jeg hadde passet best?

-Blondt: Det er sykt fint med blond også, men ville ikke hatt så sykt blondt ville hatt litt likt som på det første bilde.

-Rødt: Likte godt den fargen som er på siste bilde, litt sånn rødbrun er fint. Likte også de andre, men helst ikke helt lyse rødt.

-Brunt: Hadde mørkebrunt før jeg fikk dip dye og ja syns alle disse fargene er utrolig fine! 

(dette var meg før dipdyen)

-Hvilken tror du jeg hadde passet?

-Serine

 

 

 

10

Heihei!

Da har meg og min søster som også har blogg HER tenkt å ha en liten video om hverandre slik som en sistertag. Der dere kan stille ulike spørsmål til oss. Har ikke sett noen andre som har gjort det av andre bloggere. Da tenkte vi at det kunne være litt annderledes. Er det noe dere vil spørre oss om? 

-Hva lurer du på?

-Serine

5

Da har jeg valgt ut to blogger som kommer til å komme i et eget innlegg. 

 http://annsta.blogg.no/ 

På hennes blogg skriver hun om sin hverdag, dietten hennes og litt konkurransser av og til. Hun blogger jevnt med 2-3 innlegg om dagen der hun har lite skrivefeil. Hun har et nydelig design på bloggen og en kjempefin header. Bloggen er ryddig og enkel å lett til å finne gamle innlegg og enkelte andre kategorier. Jeg syns da hennes blogg ble plukket ut fordi hun likte facebook siden, mange som ikke hadde gjort det. Også fordi jeg har følgt med på hennes blogg lenge. Gå og sjekk den ut hun har en nydelig blogg også i tillegg så er hun min søster. Ikke derfor hun ble plukket ut, men hun var en av dem jeg syntest hadde finest bloggdesign,skrift,header,unike innlegg osv.

-Har du sjekket bloggen hennes før?

-Serine


2

Da har jeg valgt ut to blogger som kommer til å komme i et eget innlegg. 

 Cecilia Catharina står bak bloggen http://ceciliacatharina.blogg.no der hun blant annet skriver om sin hverdag,innkjøp,mote og andre ulike innlegg. En av grunnene til at jeg likte hennes blogg var designet og headeren. Bloggen var en veldig ryddig og organisert blogg som var lett og finne ulike andre innlegg til. Hun skriver med lite skrivefeil og legger ofte til flotte bilder om hva innlegget handler om. Bloggeren likte også facebook-siden min som flere andre ikke hadde gjort så det var et + poeng. veldig fin og nydelig blogg. Gå og sjekk den ut å se hva du syns om bloggen.

-Har du vært innom hennes blogg før?

-Serine

9

Hellu igjen!

Da har jeg byttet design som dere kanskje ser. Hvorfor jeg ville bytte er fordi som i overskriften "Pink isn't me" Det er jo sant. Jeg har tenkt på dette lenge og jeg er ikke en rosa blogger. Alså jeg er ikke akkurat en som syntest rosa er så utrolig fint. Jeg liker mer rocka osv. Så jeg byttet design også fordi jeg var lei av det gamle. Stilen min har jo forandret seg en del. Kanskje jeg bare ikke har tårt og vært meg selv igjennom klær og hår og sminke? Jeg likte utrolig godt å ha det rosa designet, men jeg følte det ikke var helt meg. Da er det gjort og det er (fortsatt under oppusing) for alle dere som lurer. Dette er da gamle og nye bilder om hvordan jeg har forandret meg.

Gamle

.

Nye¨

Jeg stresser ikke like mye med å finne klær som jeg gjorde før. Jeg er ikke redd lenger hva andre syns. Kan jo hende jeg spør dem "hva syns du om det" Nå føler jeg at jeg kan være meg selv.

-Hva syns du om designet?

-Serine


 

 

 

16

Heihei!

Dagen idag har jeg egentlig bare vært med min kjære søster Ann-Elin som også har en blogg HER hvis du vil besøk den, hun er kjempe flink til å skrive :-) Så har vi gått tur med Tiara og Bentley (hennes hund) Og akkurat nå har vi begge blitt ferdig med å spise og sitter nå og ser "Pretty Little Liars" Minner også på at jeg skal plukke ut to blogger imorgen så bare skyndt dere og meld dere på HER Ha en fin kveld videre :-)


-Er du noe med din søster/bror av og til?

-Serine


27

(Love you sis)

-Hva syns du om bildene?

-Serine

Husk og meld deg på Anbefaling av 2 blogger! HER

15

Hellu!

Som sagt så var jeg på konsert igår og da kom det bort en mann med ulike spørsmål til oss. Vi ble da intervjuet litt om når vi kom,om vi var store fans osv det var utrolig gøy! han tok også bilder av oss som kommer til å komme i aftenbladet på mandag så følg med :-) det var også noen som spurte om jeg kunne vise bilde med meg og Chris medina så her er det og et annet bilde som han fra aftenbladet tok :

Kommer flere bilder senere :-)

-Har vært på konsert i det siste?

-Serine

 

 

6

Heihei! 

Fortalte bare at jeg skulle på konserten men ikke noe mer så da tenkte jeg at jeg kunne fortelle det nå :-) Vi reiste hjemmefra i 5 tiden. Når jeg sier vi mener jeg meg og Ellinor :-) Vi trodde jo det skulle åpne 6 så fikk vi informasjon om at han ikke var helt fornøyd med stemmen så da måtte vi vente et kvarter også åpnet de dørene og slapp oss inn. Vi kom nesten ikke inn for de skjekket billettene også sto det at de var allerede brukte! Jeg ble så redd for at jeg ikke skulle komme inn, men heldigvis så var de snille og slapp oss inn :-) Når dørene åpnet sprang vi med en gang rett bort til et gitter og kom fremst til scenen! Vi stod der kanskje i en halvtime før en som het Alexander With kom og sang noen sanger (Han var kjempeflink) Etter det så kom en mann og spurte oss hvor lenge vi hadde vært der osv så fikk vi vite at han var fra aftenbladet! Så tok han bilder av oss og spurte litt forskjellig hva vi het osv. Husk å følg med i neste aftenblad da :-D kommer ut på mandag, kommer også til å blogge om dette litt senere for mer detaljer. Etter det så kom endelig Chris Medina på scenen. Han var kjempe flink og til og med så fikk jeg ta bilde med han! følte meg super happy når jeg hadde fått bilde :-) Fikk også autografen hans på hånda og på en lapp. Det var bare en helt fantastisk kveld! Vil bare takke alle dere søte lesere som leser og kommenterer dere er de beste leserne :-) Er på 1.plass i kommunen i dag ( en skikkelig glad jente) Så tusentakk for alle som leser dere er fantastiske! :-)

Er i dåp akkurat nå til verdens søteste lillebror som ble født for 2 måneder siden, da er det fullt hus og mye støy (neida :-) må vell gå tilbake før de merker jeg er borte uansett kos dere videre idag :-)


-Hva skal du idag?

-Serine

17

Heihei!

Takk for alle de fine tilbakemeldingene fra videoen :-)

Som jeg sa igår så fortalte jeg at jeg skulle på konsert og akkurat nå har jeg nettopp blitt ferdig og er klar for litt Chris Medina musikk :-) Har egentlig aldri sett en som er kjent og har vært med på xfactor (eller hva det var) Så jeg kan si at jeg gleder meg sykt!! håper alle dere også får en fin kveld! tusentakk for alle de fine kommentarene i det siste, dere er  så søte :-)

-Hva skal dere ikveld?

-Serine
 

18

God morgen lesere!

Jeg har lovet lenge å vise dere rommet mitt! Akkurat nå sitter jeg på macen til søsteren min og redigerer spm ennå så fant jeg noen bilder som viste rommet mitt :-) da tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere så her er bildene:-Dette er da litt hvordan rommet mitt ser ut :-) (det er litt paris tema på rommet)

-Har du tema på rommet ditt?

-Serine
35

Hadde oppe vinduet mitt litt bare for å lufte litt, fy søren så kaldt! så nå er snart vinteren her også :-) Jeg gleder meg egentlig litt til vinteren kommer for da skal nemlig Tiara begynne å ha på seg litt varme klær siden hun er en korthåret hund kommer hun sikkert til å bli kaldt. Til og med nå tok jeg på henne en genser siden jeg frøs så tenkte jeg at hun også gjorde det :-) Hun ble ganske så søt :-D Kommer til å bare slappe av ikveld og imorgen så skal jeg på Chris Medina konsert med venninnen min Ellinor, bloggen hennes finner dere HER. Kommer til å skrive et eget innlegg om det :-) Så kommer spørsmålsrunden ut senere ikveld så siste sjanse til å stille spørsmål :-)

Søta mi <3

-Hva skal du ikveld?

-Serine

 

19

Heisann søtinger!

Da er det endelig høstferie for meg også! Det er så godt å tenke på at jeg ikke må stå opp tidlig, skynde meg til skolen kl 8 om morningen. At jeg heller kan ligge i sengen litt før jeg står opp :-) Har vært så sykt trøtt idag at jeg holdt på å sovne i hver time! Så til alle dere som ikke har høstferie enda så ønsker jeg dere en fin uke og til alle dere som har hatt så håper jeg alle dere har hatt en fin høstferie :-) Akkurat nå har jeg nettopp blitt ferdig med å rydde rommet. Dere har kanskje sett at bildene ikke har vært så bra i det siste. Det er fordi Tiara tygget ihjel kortet som skal lagre alle bildene. Jeg må først kjøpe et nytt før jeg kan komme med nye bilder :-) også vil jeg minne dere på at det er siste frist til kvelden idag for å spør om spørsmålsrunden så hvis det er noe mer dere lurer på så kan dere skjekke Spørsmålsrunden HER 

Jeg har også lovet lenge å vise dere rommet mitt, så hvis som sagt jeg får tak i minnekort så skal jeg nok få det gjort :-)

(God høstferie til dere alle!)

-Hva skal du i høstferien?

-Serine

20

Hei hei sweet readers!

Akkurat nå sitter jeg dødsliten i senga etter å ha vært på trening (for alle som ikke vet så går jeg på trampett lignendes turn) . Det var utrolig gøy idag! Vi gjorde ulike aktiviteter fra salto og bakoversalto med noen som sto bak. Til araber og stå på hendene :-) Er ikke så veldig flink på alt, men øvelse gjør mester..ikke sant? :-D Har så lyst til å klare araber flikk-flakk og bakover salto! Håper at jeg får lært det og kunne det uten hjelp :-) Nå skal jeg egentlig bare gå ut med Tiara også spise litt mat før jeg legger meg i sengen og ser en episode av Pretty little liars "Sykt gøy" så håper jeg alle dere også har hatt en fin kveld :-)

 

Araber flikk-flakk(og nei det er ikke meg)

-Minner også på spørsmålsrunden (HER) og Anbefaling av to blogger (HER)

-Hvordan var din kveld?

-Serine

14

Da tenkte jeg at jeg kunne ta en anbefaling eller to . Jeg kommer til å plukke ut to stykker som da kommer til å få en anbefaling og link til bloggen deres. :-) Husk å kommenter at du er med!

 LES!

:Det jeg vil for at du skal bli plukket ut:

-at du oppdaterer bloggen daglig. 

-Bruker bilder i innleggene deres.

-like siden min på facebook som jeg nettopp opprettet for å ha mer oversikt når innleggene kommer ut :-) her  

-hvis dere ikke har facebook så kan dere gjerne følge meg på instagram :-) serinestan

kommer til å plukke ut de to jeg blir mest interresert i :-) 

(modellen min)

-Lykke til!

-Serine

 

 

21

Hei der leser! 

Kom nettopp hjem etter å ha vasket det er liksom min jobb hehe så jeg ble litt sen hjem. Akkurat nå skal jeg ta med tiara ut på tur :-) Idag var det en helt vanlig skoledag (blæææ) ville fortsette med misjonsuke. Utenom det så er det bare en dag igjen med skole før det er høstferie! :-D kommer til å bli så sykt digg å bare stå opp å ikke tenke på å gå på skolen. Idag skal jeg også på trampett for å trene til å bli bedre i ulike triks så det gleder jeg meg til! :-) skal også ta klassebilde imorgen så da må jeg stå opp tidligere for å gjøre meg klar til å ta en perfekt bilde. Før så tok de hele klassen og nå skal de bare ta et bilde per person, håper bilde blir bra da. 

-Minner også på spørsmålsrunden Her

-Hva skal du idag?

-Serine

5

Heisann!

Nå har jeg da kommet hjem fra kampen, Stelillebroren min var kjempeflink! Jeg trodde jo han skårte mål, men han sa bare det var selvmål ( at de skårte det på seg selv) egentlig så vet han at han skårte, men ja nå har jeg akkurat skiftet klær og skal snart gå viser antrekket under.

Over til overskriften så står det "BikBok4girls" så kan du da ta bilde av deg selv med hånden i været og tagge det med #bikbok4girls og #bloggno4girls da donerer bikbok 1euro til Plans arbeid for jenter! også hvis du har blogg så kan du huske og ta med tagg-ordet #bloggno4girls for da kan du nemlig vinne gavekort fra bikbok til 500kr! så sett igang så kan det være at du blir en av de heldige vinnerene :-)

Hvis du vil lese mer om dette kan du gå innpå Bikbok-planarbeid for jenter!  Hvis dere er så greie så kan dere gjerne stemme på mitt bilde hvis dere finner det :-)

-Har du gjort det? 

-Serine

pl99an
8

Heihei søtnoser!

Idag begynte jeg helt random og ta rød leppestift, det utviklet seg til at jeg tok på hele pakken outfittet,sminke,sko og veske. Så da fikk jeg en sprø ide om å lage høst OOTD altså antrekk for dagen bare at jeg hadde tatt med flere antrekk såklart :-) . Jeg elsker å gå i sånne klær, men jeg vet ikke helt om jeg hadde gått/tårt med det på skolen, Anywayyz så tenkte jeg da at jeg kunne filme eller ta bilde som blir lagt ut her på bloggen. Hva syns dere? isåfall ja så må jeg bare få tak i et godt kamera til å filme eller ta bilde med. Hvis jeg får lånt/tak i et kjapt så kunne jeg kanskje begynt å redigere den kanskje om 2 uker, vet at det hørres lenge ut, men det blir bedre da en å ha et utrolig dårlig kamera og en dårlig film. 

litt avslørendes tips:

-Skal?Skal ikke?

-Serine

8

Kom hjem til disse fargene og bare måtte ta bilde av dem. Skikkelig høst-farger :-D

-Hva syns du?

-Serine 

6

Heihei søte lesere!

Som sagt så har vi misjonsuke og i dag så var vi delt opp i forskjellige grupper der noen tok bilder av de andre gruppene og noen lagde mat som skal selgest på onsdagskveld, noen lagde krukker, og noen var på stranda og ryddet osv. Det sist nevnte "rydde på stranden" Det kom jeg på. Der måtte vi plukke ting som andre hadde kastet fra seg. Stress? ja, men vi holdt på ca i en time også gikk vi og spiste mat. Etter det tok vi og plukket opp ting og gikk tilbake til der vi begynte. Vi var tidlige ferdige og da kom bussen som hadde tatt oss dit og kjørte oss tilbake til skolen. Vi kom dit kl13.00 kanskje og gikk hjem da så vi slapp 46 minutter til av skolen :-D Selvom turen var litt stress så var det egentlig en veldig koselig tur :-) ble kjent med flere som jeg nesten ikke har snakket med så det er bra :-)

dette er da hvor vi ryddet :-) dere lurer sikkert på om jeg tok med kameraet? nei jeg gjorde ikke det, men vi ryddet samme plass som vi var når vi gikk skoletur med alle trinnene 8/9/10 :-)

-Har dere misjonsuke?

-Serine

6

Våknet opp idag og gikk inn på instagram. Der så jeg så et bilde nesten lik det under bare at det sto "put your blue shirt on" noe lignendes dette, men desverre så finner jeg det ikke :-( så derfor fant jeg dette bildet her:

 
  

-Har du gjort dette?

-Serine 

6

Denne høsten er det utrolig mye jeg har lyst på og jeg har da valgt ut noen få som jeg tenkte jeg kunne dele med dere :-) På noen av bildene må dere trykke på linken under, men andre kan dere trykke rett på bildet for å komme dit :-) dette er da Høst/Vinter wants.

Klær:

Svart Shorts fra -----> Heer

Gul skjorte: Heer                                                                                                 Rosa skjorte: Heer

Svart tights                                                                                                            High-Low Skirt

Gul og Grønn bukse

 

(trykk på bildene for å komme dit)

Annet :

 

 

(Trykk på bildet for å komme dit)

Også er det jo mye annet jeg vil ha, men dette er noe jeg kom på nå :-) 

-Hva syns dere?

-Ønsker du deg noe av det samme? 

-Serine


                                                                                                                             

 

 

 


 

6

Hei hei søte lesere!

Nå har jeg tatt en liten pause fra bloggen pågrunn av prøver og lekser utrolig irriterendes når jeg har hatt lyst å blogge hver dag, men har ikke hatt tid. Imorgen begynner vi misjonsuke der vi skal samle inn penger til land/skoler osv så det blir en avslappendes uke. Også får jeg fri imorgen til å samle inn penger med og f.eks vaske,jobbe i barnehage en dag osv. så jeg skal vaske i 3 timer og får resten av dagen fri! wiii. På torsdag og fredag har vi bare vanlige dager, men så blir det jo høstferie neste uke der igjen tror jeg? Også har jeg bestilt (Iphone5) som jeg får om 2-4 uker altså til en måned og da skal jeg lage et innlegg om den også :-) Så ja håper dere har hatt en flott uke og helg, kommer også til å endre litt på header og design i de neste ukene som kommer. Har lyst på noe nytt :) om en måned så kommer moren min også hjem wihuu gleder meg :-) skal ikke gå så mye i detaljer om hvor hun har vært, men du kan sjekke bloggen hennes der hun blogger om hva hun gjør og hvor hun er osv så gjerne sjekk bloggen hennes -----> (Siwsjourney)

Ha en fortsatt fin dag! :-)

-Hva skal du idag?

-Serine
 

3

Heihei!

Idag har jeg vært og gått tur me hele skolen, vi gikk fra kl 8.30 ca til 13.30 noe lignendes sånn så vi gikk nesten en hel skoledag bare på den turen! Klarte også å sette fast skoen min i sorpe som da falt av og da kom det inn i skoen så de ble helt brune og ekle. fikk så sykt vondt i føttene når jeg kom hjem og klærne var helt bløte jeg var svett og ekkel... nok om det. Tok også med kameraet! whaaat? mee? jepp gjorde det så de kommer også ut etter på. 

Akkurat nå så må jeg skrive inn en novelle som må leverest til imorgen :/ sliter litt med å finne på noe spennende så denne novellen kommer til å gå rett i dass. Senere idag skal jeg også på trampett med Sarah så det gleder jeg meg til!


-Hva har dere gjort idag?

-Serine

0

Jeg har da registrert meg på sponsetblogg.no!

Prøvde og finne litt sponsorer osv så kom jeg over sponsetblogg.no  sin side og fikk meg registrert. Denne siden vil da hjelpe meg med å finne sponsorer som jeg da kan komme godt med konkurranser og anbefalinger. De har allerede funnet en sponsor til meg som jeg skal skjekke ut også har jeg og sendt email til andre adresser som jeg venter spent på!

Men akkurat nå er jeg utrolig spent på å få nye oppdrag hos sponset.blogg.no

bilde er fra (sponsetblogg.no)

Hvis du har lyst til å få sponsorer registrer deg nå på sponsetblogg.no og få sponsorer med en gang! 

lykke til!

-Har du registrert deg på http://sponsetblogg .no?

-Hva syns du om siden?

 

6

Hei hei søtinger! utroligglad for alle kommentarene jeg har fått setter pris på det! fikk også en søt kommentar på skolen at jeg hadde en kul blogg ble utrolig glad og gjorde dagen min enda bedre :-)

Ingen lekser endelig! skal på tur imorgen så derfor skal jeg ikke holde på å slite meg ut på det hele dagen. Dagen idag skal jeg bare slappe av og kjøpe inn ting til turen imorgen (blir gøy!) opp til overskriften så har vi prosjekt i kunst og håndtverk timen der vi skal lage Luer/caps/ hatter osv. Idag  etter vi hadde hatt matfriminutt  så  skulle jeg gå til timen så begynte det å hagle + regne ble egentlig ikke så våt, men så når jeg kom i det bygget vi skulle ha timen i så fant jeg ikke skolebaggen min og den hadde jeg jo glemt i kantinen. Da måtte jeg ut i haglet+regne der det hadde blitt enda mer regn+hagl..Så når jeg kom til timen var jeg så irritert over at jeg var dassbløt eller ikke helt våt da, men du skjønner!

Hele de andre timene etter k&h timen holdt jeg på med Luen (det var lov) og nå har jeg også tatt bilder av den som den ser ut akkurat nå!

Jeg vet ikke helt hvordan den skal bli ennå, men vi får se hvordan det går. Kommer selvfølgelig til å legge ut bilder av Luen når den er ferdig så det er bare til å følge med på bloggen!

(redigert huen til luen)

-Hva syns du?

-Har du laget en hue/hatt/caps før?

5

Hei!

Akkurat nå sitter jeg med hodet nedi naturfagsboka og skal begynne og skive ned punkt. Skal ha prøve imorgen så jeg må være godt forberedt!

-Hva skal du gjøre idag?

9

Ja som du ser på overskriften så innrømmer jeg det ja jeg er en dårlig blogger for tiden, (skal skjerpe meg!) Nå som jeg går i 10-ende så er det så stressendes med blogging,lekser osv så jeg å prioritere hva jeg skal gjøre først. Uansett så tok jeg meg tiden nå for å skrive litt om hva jeg har gjort denne helgen.

FREDAG:

På fredag var jeg i selskap til Randi som var kjempegøy. Vi snakkte og koste oss resten av kvelden med litt chips og brus.

 

LØRDAG:  Dro jeg og Annbjørg opp til potetfestivalen på bryne i 12-12.30 tiden. Det var kjempemorsomt og se paraden der det gikk fyllt av ulike traktorer. Vi gikk også inn i et slags telt og kjøpte pomfri, mmm det var kjempegodt med piffi og sånn (strøssel på, husker ikke hva det heter) og så gikk vi inn på kjøpesenteret og kjøpte litt klær og smykker (viser innkjøpet i et annet innlegg). senere på kvelden gikk jeg på et slags kristent møte som heter ungdomslaget. I begynnelsen var det litt kjedelig, men så fant vi på en lek som het bøtteleken (der vi holder i hendene også legger vi en bøtte oppå en bøtte også skal vi prøve og dra noen i bøtten og den som gjorde at bøtten falt tapte) Så da ble kvelden enda gøyere. etter det så snakket vi og kjøpte litt ting i kiosken.

 

SØNDAG/IDAG: Våknet opp i 10-tiden idag og gikk ut med Tiara,kjente etterhvert at jeg hadde sykt vondt i armene fra igår. Etter det gikk jeg og spiste og spilte Sims3 på pcen (hektaaa!) senere så vasket jeg rommet og satt litt lenger på pcen og slappet av. Når jeg hadde vært en del på pcen så gikk jeg inn i stuen og faren min spurte om vi skulle på stranden, jeg tok med Tiara og båndet hennes og gikk inn i bilen. Så kjørte vi avgårde til stranden. Når vi kom til stranden så slapp jeg Tiara fri uten bånd, og hun ble helt vill og sprang etter megog faren min og i sirkler. Kjempefin tur, så reiste vi hjem. Og så gikk jeg på pcen og så (Pretty little liars) Og nå sitter jeg i sengen sammen med slitne Tiara og skal snart opp på rommet til søsteren min.


(arkivbilder..)

Har dere hatt en fin helg? 

2

Hellu!

Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye bare slappet av med pc og tv hehe :) Jeg kan jo begynne og fortelle at jeg var i selskap på fredagen koste meg kjempemye. På lørdagen så var jeg med Annbjørg, det var kjempegøy vi lagte mat og koste oss med filmen (Dear John) utrolig koselig film, men jeg syns hele endingen i filmen var litt tåpelig skal ikke si mer for dem som ikke har sett den. Etter filmen koste vi oss med chips og litt forskjellig godteri og satt på pcen. Etter vi hadde redd opp madrassen og sengetrekk osv så la vi oss begge på hver sin seng og lå på mobilen litt. Annbjørg tok da på en sang som vi begge sovnet til med lys og alt på. hehe så ja har hatt en kjempe fin helg og håper alle dere også har hatt det :) her er traileren på filmen.

 

-Hva har dere gjort i helgen?

-Serine

4

Heihei søte lesere!

Idag har jeg blitt utrolig inspirert av cheerleading! Har så lyst å begynne det ser så gøy ut. Uansett så har jeg sett (Bring it on filmer og scener fra serie filmene) Jeg elsker cheeleading det ser utrolig spennendes ut. Jeg har også vært ute og øvd litt på spagat i luften og front handspring osv det var faktisk ganske gøy! Hehe tok også noen bilder for litt siden og det er da sånn jeg jeg så ut når jeg var ute og øvde litt.

Verdens beste Tiara <3

Elsker deg! <3 (Legger også ut noen cheer videoer :)))


 

-Likte begge videoene veldig godt, sykt flinke! hva syns du?

-Serine

3

Hei folkz!

ble et litt sent innlegg idag, men jaja.

Jeg er da med i en konkurranse på bloggen til (saracareface.blogg.no) der du kan da vinne et valgfritt smykke fra ellamote.no. For å komme til innlegget trykker du HER. Jeg anbefaler også at dere tar dere en titt innom sara sin blogg. Hun er en utrolig flink blogger som oppdaterer bloggen med spenndenes og interresante innlegg hver dag. Hun blogger ihvertfall 2 innlegg til dagen så ja ta dere en tur innom :-) 

Breast cancer ribbon bracelet - Trykk på bildet for å lukkeHeart bracelet - Trykk på bildet for å lukke

Believe in bracelet - Trykk på bildet for å lukkeRibbon pearl bracelet - Trykk på bildet for å lukke

-Hva syns dere?

-Serine

8

Heisann søte lesere! 

Mange av dere vet det sikkert og mange av dere vet det sikkert ikke, så derfor tenkte jeg at jeg kunne blogge om det. Jeg har da farget håret mitt, men på en litt annderledes måte og det heter (DIY OMBRE HAIR) Jeg hadde lenge hatt lyst å farge det sånn, men jeg tårte ikke å farge det hvis det ble helt styggt. Jeg tok tilslutt et valg og gikk til frisøren spent. De fikk det utrolig bra til, men jeg følte det manglet noe. jeg syntest ikke at det viste så mye på håret. Dagen etter gikk jeg og kjøpte en hårfarge som var på tilbud. Jeg farget det da igjen ved hjelp av min søster og jeg ble utrolig fornøyd!

-Hva syns dere?

-Serine

2

Heihei! (så sykt lenge siden nå....) 

Jeg har ikke blogget på en stund nå og det beklager jeg for, men jeg hadde bare ingenting å blogge om. Så fra nå av skal jeg prøve å gjøre innleggene mer interressante og blogge flere innlegg!

Jeg har også fått kamera! Da skal jeg videre i innleggene komme med flere bilder osv. Igår og idag har jeg vært med søte sarah. Vi hadde en super kveld igår med film og grønnsaker og dipp. Dere lurer sikkert på hvorfor vi ikke hadde snop? Sarah har gjort en avtale med moren sin at hun ikke skal spise snop i ukene inkludert fredag og søndag. Så derfor ble det en sunn fredags kveld. Vi lagte også smoothie åå den var sykt god! 

Hvis dere vil se noen bilder fra kvelden kan dere gå innpå instagram siden til meg og sarah som er:

Meg: Serinestan

Sarah: sarahhadland

Nå nettopp så vi LOL igjen å jeg syns den er supergod! Anbefaleeerr!.... Uansett så skal jeg ikke gjøre dette innlegget så langt så da legger jeg ut bilder fra kameraet som jeg tok igår. 

-Hva har du gjort i helgen så langt?

-Serine

10

Hellu!

Idag har jeg og stelillebror og faren min vært på bowling. Det var kjempegøy og dere kan få vite at jeg tapte alle gangene hehe. Jeg tok også foressten noen bilder! Hæ? jeg? Ja faktisk, endelig. Så her får dere se noen bilder jeg tok :-)

Kylling burgeren min :)))

Me and littlebro


Fornøyd far :-))


Søte stelillebroren min :))


-Hva har dere gjort ikveld?

(Håper dere likte bildene)

-Serine

8

Får så dårlig samvittighet når jeg ikke blogger, men hva skal jeg blogge om? Jeg har fått sykt skrivesperre og klarer ikke å finne på noe å skrive om. Det er så sykt irriterenes...

Jeg mener hvordan klarer egentlig en jente på 16 år f.eks å finne noe interresant og skrive om? Det handler jo om det som er kreativt og hva du selv vil skrive om. Det handler ikke om hvor mange lesere kommer jeg til å få hvis jeg skriver det? Nei kanskje ikke så mange ( jeg har tenkt på det hele tiden)  Det er jo om hva du selv vil at det skal stå i innleggene dine.Så er det jo om å ha et godt kamera og filmkamera. Det vet jeg alt om når jeg må ta bilder med min far sin iphone, bloggen blir ærlig talt kjedelig. Jeg skal bli flinkere til å blogge etterhvert jeg må bare finne det som er kreativt inni meg og bringe det ut. Jeg har tenkt en del på om jeg skal ha bare videoer isteden for blogg, men jeg får se. Jeg ser jo på søsteren min som er så kreativ i bloggen sin, men jeg klarer bare ikke å finne på noe som jeg selv liker og vil skrive om....

-Takk for at dere tok tiden til å lese dette innlegget.

-Har du fått skrivesperre før?

-Serine

 

6

Hei søte lesere! 

Dere har sikkert sett ikonet i de siste innleggene og jeg lurte på om dere vil ha dette

¨

Eller bare -Serine. Det ikke noe "Big deal" men jeg bare lurer på hva dere liker best :-)) 

0

Har fått helt dilla på denne sangen! Er så fin :))

-Serine

6

Hei!

Har vært en hel uke uten og se søsteren min, så nå skal hun snart fly hjem så ser jeg henne imorgen! blir gøy, har også laget noe til henne så jeg håper hun vil like. Etter å høre stelillebroren min si "Når kommer Ann-Elin hjem?!" så må jeg si at jeg har savnet henne kjempe mye. pleier å trene med henne og gjøre hva som helst med henne så det er litt kjedelig og vere alene og gjøre alt. så nå venter jeg bare på at hun skal komme hjem så vi kan gjøre morsomme ting sammen! 

også kan jeg jo også si noe om rommet mitt, det er helt ferdig og dere får se bilder når jeg får tatt dem med faren min sin mobil :) eller at jeg filmer og legger ut på youtube( vi får se) 


(ignorer meg) Nydelige søsteren min, besøk bloggen henner HERHERHER

-Godnatt( sent innlegg, jaja)


0

Hey hey!

Jeg lover dere at jeg skal legge ut flere innlegg, men jeg kommer av og til og begynner fullt.


Idet siste.... 

-Har vært i sokndal med Sarah <3 

-Har vært hjemme

-Flyttet inn i drømmehuset!

-Flyttet ting inn i Drømmehuset!

- Vært på Ikea

Da fikk dere vite litt hva jeg har gjort idet siste.


 

 Takket være min far som er så snill å tar meg ut på Ikea har jeg fått vakre nye møbler. Jeg fikk litt interresse for tema rom av søsteren min (Ann-Elin) Hun snakket om London, men siden jeg elsker Paris så valgte jeg det ut som tema for mitt rom. Jeg var da inne på Ikea og fant ulike bilder og ting som minnet meg om Paris. Lover dere flere bilder når jeg blir helt ferdig med rommet mitt. Det som inspirerte meg, var andre rom. Jeg  har da sett på ulike youtube filmer med Paris tema som dere kan se her:

   

Denne videoen gikk ikke ann å dele, men jeg anbefaler dere til å se denne her :-))))))))))))))) 

   

-Har du tema til ditt rom??                                                                                                          

8

hey hey <3

Nå er det Sarah som blogger ;)

Syns at Serine blogger alt for lite, så jeg måtte ta litt intiativ til å blogge litt for henne

Nå lakker vi neglene våres, og her er resultatet 

Dette er mine negler USA style <3  


Serine sine <3 <3 (dårlig webcam)


<3

 

Her er noen gamle bilder av oss 
Hva har du gjort i kveld ?

-Sarah

3

Hei hei!

Det er sikkert mange som er ute etter justin bieber billetter da har jeg løsningen til deg og ta en tur innom denne linken her :http://hamamist.blogg.no/1342113064_vinn_billetter_til_ju.html?c=1342129405140 der kan du da vinne 2 diamond circle per pers og 4 golden circle billetter. Hvis du har lett og lett er dette noe for deg! så lykke til og hvis du har en blogg kan du også dele linken på din egen blogg for å få større vinnesjangse.

(bilde fra siden)

-Serine

6

Hola!

Da skal jeg, far,stelillebror og søsteren min til Mallorca imorgen! "wihhhuuu!" Nå har jeg nettopp pakket ferdig hva jeg skal ta med. Er ennå litt usikker på om jeg har glemt noe, jeg får se senere. Tidligere idag lagte jeg en shorts fra en bukse som dere vil få se når jeg kommer hjem fra Mallorca.  over til pakkingen so har jeg fått utrolig lite plass i kofferten. Derfor fant jeg en video som viser hvordan du kan få god plass.

 

-Hva skal du i sommer?

-Serine&Tiara

 

4

God kveld?!

Hei ble litt sen blogging blir bedre etter å ha vært i mallorca!! bare 2 dager til vi reiser. Idag har jeg vært med søsteren min og stelillebroren min. Vi har også grillet litt idag som er så koselig. For litt siden så hele familien "Den store overraskelsen" Det er så sykt bra det de gjør. Ser programmet hver onsdag på tvnorge. Idag så handlet det om en 37 år gammel mann som aldri hadde sett faren sin. Når faren hans kom og sa "I am your father" Så jeg at  tårene rant på 37 år gamle mannen. utrolig søt episode. Anbefaler alle og se den serien.

 

Dette er da en annen episode, men den er like bra som den idag.

-Tycks?

-Serine

7

Hei!

Nå holder vi på med å se en film som heter "Heartbreaker" Vi trodde jo den var på engelsk, men det var den ikke. Etterpå skal vi se en annen film som heter "Big Miracle"  Det blir kos med familien med chips og film. Nå skal jeg fortsette å se filmen du kan se traileren til begge filmene her;

 

-Håper alle får en fin kveld!

-Serine

 

12

Heihei!

Vil bare si tusentakk for alle de fine kommentarene jeg får og tusentakk til alle som leser bloggen min. Nå til dags har jeg ikke så mange blogger å lese og få inspirasjon fra så derfor tenkte jeg at det ikke var så dumt å lage dette innlegget. Bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg ta en tur innom din blogg. Kan ver jeg blir en fast leser. Det kom dessverre ikke et innkjøp innlegg igår siden internettet funkte ikke hos faren min så derfor ble det ikke noe mer innlegg igår. Jeg hadde også tenkt å ta bilder av det jeg kjøpte, men det var lite batteri på kameraet derfor funkte ikke det heller. Nå skal jeg ta kameraet på lading også håper jeg at jeg kan bruke det senere. 

-OBS! Husk og legg igjen en kommentar sånn at jeg kan skjekke den ut.

-Serine

19

Hallo!

Da tenkte jeg kunne blogge om min søte lille Tiara ( Valpen min) 

Denne søte skapningen ble da født 12.03.2012 og hun er en Chihuahua. Hun er verdensbeste bestevenn. I løpet av dagene leker hun ofte med Bentley og koser seg med han.

Ellers pleier hun og sove,leke,sove,spise osv som en vanlig hund gjør. Det som gjør henne så søt er når hun vil opp i sengen min f.eks så klarer hun ikke å hoppe opp til meg så da står hun oppreist med hendene mot sengekanten og logrer med halen. Akkurat nå ligger Tiara oppi fange på meg og sover (nesten) her er litt bilder av meg og hun;

(Love you)

-Har du hund?

-Hva heter den?

-Serine&Tiara

 

 

16

 Hei!

Da tar jeg og familien turen til kvadrat og kjøper inn ting til sommeren. Nå er det bare en uke ca til vi skal dra til Mallorca! Jeg håper at jeg finner sånne kjoler som var i forrige innlegg, skal prøve å få tak i dem i Mallorca ihvertfall (hvis jeg ikke finner på kvadrat) så får vi se hva jeg kjøper inn kommer innlegg om "innkjøp"  så stay tuned. Nå har jeg akkurat blitt ferdig til å sminke meg og kle meg så nå skal jeg bare krølle tuppene av håret så er jeg klar. 


(arkiv bilde)

-Hva skal du gjøre idag?

-Serine

 

4

Hellu! 

Vet jeg har hatt mange korte og dårlige innlegg, men det skal forandres. Endelig har jeg og (annsta) fått lov til å låne mor min sitt kamera. Da tenker jeg det blit mange bilder framover. Har også mange planer til bloggen om videoer,bilder, tips og triks osv bare til å følge med videre. Jeg spurte faren min om jeg kunne bestille noe fra ebay og det har jeg fått lov til så da kommer det til å bli en overrasskelse hva som kommer videre. Uansett så skal jeg skjerpe meg. 

Her kommer "Ukens wants" ;Shorts :http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_145062

-Tycks?

-Serine

1

-De er så utrolig pene! ( bildene er fra weheartit.com)

- Hva syns du? 

-Serine

4

Hola! 

Endelig har jeg sommerferie! blir digg å kose seg uten å tenke på at man skal på skolen.Unntatt Mallorca ( forrige innlegg) så skal jeg bare være her hjemme i Norge.Også med venner såklart. Kanskje på besøk til tanten min i Oslo. Håper det blir en kjekk sommer ihvertfall. 

 

-Hva skal du gjøre i sommer?

-Har du fått sommerferie? 

-Serine


15

Hei!

Når sommerferien begynner som er imorgen (woho!) så skal jeg senere med familien til Mallorca. Ikke hele familien, men det blir meg min søster og far og stelillebror.Stemoren min skal ikke vere med pga hun er gravid så det er trist ( hun er kjempekul!) over til mallorca igjen der skal vi være i en hel uke! åå kjenner at jeg gleder meg så sykt. Gleder meg til varmen og hotellet som er 4-stjerners hotell! Det blir kos. 

Tylerwipeyspain.com

-Har du vert i Mallorca?

-Hva gjorde du ?

-Serine

10


    

Lookbook.nu

-Serine

2

Hellu!

Idag var jeg og min søster Ann-Elin annsta.blogg.no på kino og så filmen LOL.

Vi var litt tidlige bort da gikk vi rundt og forbi på senteret etter å ha gått en stund gikk vi å kjøpte brus og chips til filmen. Filmen var kjekk og får terningkast 4/5 av meg :-))

Fine søsteren min : 


Bilde fra filmen :

- Har du sett den ?

- Hva syns du om den ?

-Serine

6

Heisann!

Denne uken har vi hatt arbeidsuke. Jeg var så heldig å få jobbe på Cubus, hvor jeg har storkost meg!

På jobben har jeg fått gjort forskjellige ting fra å brette klær, prise varer til å hjelpe kunder. Den første dagen var jeg utrolig nervøs for om sjefen kom til å være steng, om de ikke kom til å like meg og sånt, men alt gikk faktisk mye bedre enn jeg hadde forventet! I tillegg kom sjefen å sa at vi (som var der i arbeidsuken) hadde vært de beste som hadde jobbet der dette året..  Jeg møtte også en utrolig snill jente som jeg håper å kunne holde kontakten med nå som arbeidsuken er ferdig.

En av dagene kom det en dame med en koffert, jeg trodde hun bare skulle shoppe noen klær så jeg fortsatte og brette klær og sette de på plass. Så kom sjefen bort til meg og iselin ( hun som også hadde arbeidsuke)  å sa at vi skulle bli med henne. Vi kom bort til kassen og på bordet der var det en pose med fullt med neglelakker. Da fant sjefen frem noen poser og sa forsyn dere. Jeg og iselin ble litt sjokka , men så sa sjefen " bare ta så mange dere vil", så jeg tok selvsagt en av hver farge som var oppi posen.

Også idag når klokken var sånn ca.2 (vi pleide og slutte kl. 3), så kom sjefen og ville ha oss med inn på lageret. Jeg og iselin gikk fredfullt inn, og vi fikk da vite at vi kunne plukke ut klær, accessories, sminke o.l til et bestemt beløp. Jeg og iselin ble hysteriske og sprang rundt i butikken for å finne ting vi ville ha. 

Jeg valgte to topper og en ring:

 

Her er neglelakkene: 

- Har du hatt arbeidsuke? Hvordan var din opplevelse?

-Serine


2

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Hei! Jeg er en jente på 15 år som kommer fra Rogaland. Vil du vite mer om meg og min hverdag så gjerne følg med videre. Jeg blogger for det meste om min hverdag og legger ut videoer iblant etterhvert som jeg har kommet igang. Gjerne legg meg til som venn! Xoxo Serine.


Siste innleggBloggdesign
hits