4

Heij!

Kom nettopp hjem eller okei for en halvtime siden, men treningen gikk superbra! Det er faktisk litt dumt at det bare er på torsdager, men men. Så når jeg kom hjem var jeg dødssulten og sitter nå med fjeset nedi tallerkenen. Håper alle har hatt en veldig fin dag jeg skal snart legge meg etter en episode av PLL så spennende! Fikk spørsmål om jeg kunne vise litt mer av hvordan frat-boy rougen var på før og etter så det skal jeg nok få til imorgen eller hvertfall nå som helgen kommer :) årh helg gleder meg sykt mye!! 

#Ryddigrom

-Hva har du gjort idag?

-Går  du på en spesiell sport?

Xoxo Serine

3

Hellu folkens!

Idag har jeg ingen lekser eller prøver å øve til unntatt bare gloser, men det går så fint :) Nå skal jeg spise litt nutrilett sjokolade også se på PLL og senere skal jeg på trampett (yey) Jeg var ikke sist gang når det begynte for jeg var så dårlig og trøtt så ble jeg syk dagen etter. Så det gleder jeg meg til :) Elsker virkelig og gå på trampett! før likte jeg det ikke så godt og det var i 6-7 eller noe, men nå utfordrer det meg. Jeg har nesten lært bakoversalto eller nesten nesten må jo øve mye mer for å klare det, men øvelse gjør mester :) Trampett,turn,cheerleading, osv jeg elsker alt har prøvd med noen venner som går på f.eks cheerleading. wihiii, men nå skal jeg gå inn i min sone. Blogges senere. 

Love you søtaaa mii!

-Hva skal du gjøre idag?

Xoxo Serine

4

Hei søte lesere!

Har blitt så sykt hektet på pll (pretty little liars) igjen. Sitter og ser nå og tenkte jeg måtte la dere vite litt mer om pakken og i dag tidlig fikk jeg vite at den var i stavanger så kom det en melding i 5-6 tiden at den hadde kommet og at jeg kunne hente den. Senere skal jeg få lagt inn bildene så dere kan få se hvordan det ser ut. Uansett så etter jeg hadde hentet pakken gikk jeg bort til butikken søsteren min jobber og kjøpte inn en del ting hos henne også er veldig fornøyd med innkjøpet! Skal ta litt bilder også skal dere få ta dere en kikk :) Nå skal jeg gå tilbake til det usosiale også blogges vi senere!

-Hva har dere gjort idag?

 

 

6

Hei hei folkens!

Har bare vært så sykt dårlig i det siste bokstavelig talt syk og dårlig til å oppdatere dere,men jeg blir bedre for hver dag (håper jeg) Uansett så lovte jeg dere et spennende innlegg og ja det har med en bestillig som jeg gjorde for noen dager siden som er rett rundt hjørnet. Håper inderlig at den kommer snart er så sykt spendt! Jeg kommer ikke til å avsløre helt, men jeg kan si det har med sminke og gjøre. Ta det helt med ro jeg er ikke en sånn aa sminke sminke sminke ikke at jeg har noe imot de som liker det skal ikke dømme noen,  men av og til trenger jeg også noe med bra kvalitet så ja det kommer jeg til å ta en omtale om når jeg har prøvd det også kommer jeg til å vise litt bilder. Gleder meg allerede. 

vet det vet det gammelt bilde kommer nye soon! :)

-Har du noe spennende på gang?

Xoxo Serine

3

God morgen søte lesere! 

Jeg har blitt mye bedre siden igår selv om jeg ikke fikk sove så mye inatt så går det bra med meg. Idag har jeg lyst og gjøre noe nyttig vet ikke hva, men finne på noe gøy og bevege meg. Er jo så slapp ifra igår så må gjøre noe for å bli i bedre form kanskje jeg skal ordne neglene mine ettersom jeg fikk et neglesett til jul og neglene mine ser ikke ut så vi får vi se hva jeg gjør. Kommer også et spennende innlegg senere idag om bestilling  når den kommer fram så skal jeg sikre meg om prøvinger og gi tilbakemelding til dere hva jeg syns om produktene. Håper alle får en fin dag så bloggest vi senere! 

Haha noe morsomt må jo av og til komme med også :) (konf bildet)

-Hva har dere planlagt for idag?

Xoxo Serine

6

God kveld dere!

Har ingenting annet å gjøre så derfor tenkte jeg å blogge. Jeg våknet som vanlig og skulle gjøre meg klar. Jeg hadde klart og forsove meg til 8.06 når vi begynte 8.10 så jeg hadde skikkelig dårlig tid. Uansett så klarte jeg ikke å bevege meg ut av sengen engang jeg var så kvalm og tenkte versåsnill ikke spy....Jeg gikk ned for å gjøre meg klar på badet. Når jeg gikk opp igjen klarte jeg ikke å kle på meg jeg var så svimmel og sa til meg selv ikke spy ikke spy. Selvfølgelig klarte jeg å spy og har da vært hjemme i hele dag. Jeg klarte faktisk å sovne ifra kl 12 til 17 så da hadde jeg gått glipp av mye av dagen, men jeg ble litt bedre da har ikke skjedd noe siden imorgen tidlig og jeg blir bedre hver time så går. For å skrive om noe annet så var jeg faktisk og trenet på torsdag jeg har ikke tenkt å gå ned i vekt, men jeg vil bli sterkere i armene og benene jeg føler meg så svak så har fått litt insprasjon fra en blogger. Jeg liker egentlig ikke å lese treningstips osv, men hun ble jeg faktisk så inspirert av legger ut link til bloggen hennes under. Uansett så håper jeg dere får en fin helg og håper jeg også blir bedre. Det er alltid sånn med meg at jeg blir syk i helgene ikke i ukene, men men kos dere og ha en fin kveld videre.

Bloggen hennes her trykk på bildet for å komme til den.

Bildet er lagt ut på instagram kontoen min ( serinestan) 

- Hva skal du i helgen?

Xoxo Serine

6

Heihei søte dere!

Jeg har blitt så fristet til å blogge etter å ha sett på flere og flere sminkevideoer og andre flinke bloggere. Jeg har tenkt å begynne igjen, men først vil jeg ta noen fine header bilder har forresten fått nytt design som jeg fant :) jeg er så fornøyd med det. Har forresten fått meg kamera! ohyeah! haha neida. Jeg har kameraet Canon eos1100d. Jeg er utrolig fornøyd så langt. Håper og få lagt ut flere bilder og kanskje videoer?  Kom nettopp over en blogg og youtube bruker som heter Lea Valencia. Må bare si at jeg elsker videoene hennes og bloggen er så utrolig fint design elsker det!  Så gjerne sjekk linkene ut under :) Det er egentlig alt jeg har på hjertet nå, men kommer nok et innlegg senere i løpet av dagen så bloggest vi senere! 

Youtubebrukeren

Bloggen hennes

Xoxo Serine

10

God kveld!

Idag har jeg vært med Ellinor(foreversmile.blogg.no) faktisk hele dagen! Så jeg tok meg tiden av til å blogge idag. Etter skolen gikk vi rett bort til et senter/kjøpesenter eller hva det er (det er klær der så jeg kan vell kalle det kjøpesenter haha) Vi kjøpte eller hun spanderte en battery flaske til meg (snill vennine jeg har) også kjøpte hun en til seg selv. Etter det så gikk vi til et annet senter og bare kikket litt. Var egentlig ikke så mye spennendes så vi gikk og kjøpte noe snacks hehe. Jeg er egentlig ikke den personen som finner på så utrolig masse, så vi var egentlig bare på pcen og mobilen, men har det alltid gøy med hun. Fikk latterkrampe hele tiden. Når hun gikk hjem tok jeg å lagte litt mat også så jeg på pretty little liars.  Elsker serien!

-Hva har du gjort idag?

-Serine

 

10

Heihei!

Dagen idag begynte med et langt varmt bad. Etter det så skulle jeg gå ned og finne klær så tok jeg skapet opp mens jeg hadde foten bak. Jeg gikk opp igjen til badet og begynte å føne håret mitt. Da jeg så ned så var det en lang blod stek på foten og jeg hadde da skrapt meg i skapet nede.Uansett nå så har jeg nettopp blitt lagt mat til. Kylling og båt poteter + saus "nam" Senere ikveld skal jeg bort til noen venner og se film eller noe. Anbefalingen skal jeg begynne med nå etterpå også kommer de ut senere ikveld.


-Hva skal dere idag?

-Serine

9

Heihei dere!

Fikk da lov til å låne den kjære macbooken til min søster bloggen hennes HER!og da har jeg spillt inn spørsmålsrunden som jeg skal få prøvt til å redigere ferdig til imorgen :-) veldig hyggelig med så fine kommentarer idag blir skikkelig glad! :-) får også flere og flere lesere hver dag og det er super gøy! var på 3.plass i kommunen hvor jeg bor idag (Gjett om jeg hoppet i taket?) Nå skal jeg bare lage meg litt mat også skal jeg fortsette og redigere filmen :-) jeg håper på å bli ferdig til imorgen, men hvis det blir stress så kommer videoen ut på søndag :-)

-Håper dere alle har hatt en fin kveld!

-Hva syns du video eller skriftlig?

-Serine

19

Hei hei søte lesere! Tusen takk for alle de fine kommentarene i forrige innlegg. Har tenkt litt og når jeg får tak i et bra kamera så skal jeg få det gjort :-)

Som dere ser på overskriften så skal jeg på fotballkamp og se min stelillebror spille, sist gang han spillte klarte han og skåre (hvis det er sånn det skives) 3 mål! Flinke stelillebroren min :-) Etter kampen så skal jeg kle meg og reise bort til misjonskvelden der jeg skal selge litt kaker osv av det vi har lagd denne uken. Utrolig trist at det er siste gang for oss i 10-ende, men litt godt også da hehe :-) Kan vell fortelle litt om hva jeg gjorde idag også. Når jeg kom på skolen så var det rett opp på kjøkkenet for å lage mat. Tror ofte maten blir lagt i (Bolivia) siden det sto det som overskrift på arket vi fikk til oppskrift. Da lagte jeg sjokoladekaker som skal bli solgt på misjonsfesten blant annet lagte noen andre empaladas og mushli ellernoe? Etter at vi hadde blitt helt ferdige med maten gikk jeg ned til kunst & håndtverk klasserommet der vi skulle fingermale på et lerret. Først ble jeg utrolig misfornøyd med maleriet, men så hjalp en lærer oss og fikset litt på det sånn at det ble mye finere :-) når jeg nesten var ferdig så fikk jeg selvfølgelig maling på både bukse og topp "Veldig bra Serine" Heldigvis så gikk det bort. Uansett så må jeg nesten hoppe i dysjen og gjøre meg klar :-)

-Hva skal du idag?

-Serine

Hei! Jeg er en jente på 15 år som kommer fra Rogaland. Vil du vite mer om meg og min hverdag så gjerne følg med videre. Jeg blogger for det meste om min hverdag og legger ut videoer iblant etterhvert som jeg har kommet igang. Gjerne legg meg til som venn! Xoxo Serine.


Siste innleggBloggdesign
hits