8

Ble e kjempelangt innlegg så laget et innlegg til håper dere liker resten!

Over til det beste...................

Fra Makestyle


Frat-boy rouge fra the balm HER Jeg syns fargen er så fin! Og designet på boksen er nydelig. Jeg hadde den på meg idag og det kommer så mye utfra produktet, bare når jeg trykker fingeren min på det så kommer det en stor del rouge som er positivt da. Den er så utrolig fin på også elsker det!

Mary-Lou Manizer : Dere kjenner vell alle til henne? Dette produktet anbefaler jeg svært mye det er billig og du får så mye for det! Det er highlighter, men ser ut som du kan bruke det til øyenskygge også. Uansett så er det en utrolig fin higlighter, dette produktet er også fra the balm og produktet gir så mye med bare å ta litt på det. Love it! Mary-Lou Manizer. Fås kjøpt HER.

Sykt fine farger!

Hvis dere lurer på hva de der lappene er så tror jeg det var hjelp til tips om hvordan lage en look med dette kittet.

Dette kittet ble jeg bare så forelsket i!! Det er så fint også er det så mye inni det! Dere skal få en bedre oversikt om det senere i et annet innlegg dette kittet kan dere få kjøpt HER

Det består av flere produkter som går an og kjøpe en og en for eksempel (Candlelight Glow) også ja jeg er så fornøyd med innkjøpet håper dere også likte og se på ble veldig mange bilder, men håper det går greit.

Innkjøpet del 1 HER

Alt sammen + en kjempeglad jente :) 

-Hva syns dere?

Xoxo Serine

6

Hei hei!

Beklager for så sen blogging, men idag har jeg en unnskyldning og det er fordi jeg skulle øve til en prøve som vi skal ha imorgen så må prioritere det som er viktigst, men wow så lang tid det tok, helt utslitt! uansett fikk tatt bildene av innkjøpet og bildene kommer rett under :) Håper dere liker det!

Fra Trendi

Jeg fikk et lite tips av søsteren min til å kjøpe denne søte boksen den er utrolig praktisk for å ha lekene til Tiara i og senere kanskje noe annet , men for nå har jeg bare lekene til Tiara der. Denne boksen/kassen kostet 99,- hvis jeg ikke tar feil 

Se så fint det ble med lekene oppi der, jeg pleier alltid å rote til tingene hennes så denne var jeg veldig fornøyd med.

 99,- 

Sølv-aktig sand 29,- for en. 

Jeg syns det ble utrolig fint med alt det sammen og det er så lett og bare velge ut hvilke koster jeg skal ha når jeg kan se dem oversiktelig.

-Hva syns dere?

 Ble et veldig langt innlegg så legger ut del 2 med en gang :)

 

 

17

Heihei dere! 

Akkurat nå er jeg med søsteren min Ann-Elin (bloggen hennes her) og tidligere tok jeg litt bilder av det jeg har på meg idag. Kanskje jeg skal begynne med outfits oftere? Hva syns dere? 

 

Bukse-H&M//DongeriSkjorte-Catch

(Litt weirdo kan man si)

Litt dårlig kvaliet, men kameraet lå på lading så bedre bilder imorgen!

-Hva syns dere om plagget?

-Serine

14

Heihei! Da har det nesten gått 2 uker siden sist og jeg har vært sykt stresset å travel i de ukene, men nå tenkte jeg at det har vært utrolig lenge siden jeg har blogget. Så jeg har flere ulike ideer til bloggen nå.

Jeg kjøpte noen klær for mange uker siden som jeg har tatt bilder av og tenkt å vise dere i tilleg så var jeg på handel på fredag der det var 90% på et stativ der det var ryddesalg. Har også tatt bilder av det innkjøpet og bildene kommer under.

Innkjøpet for flere uker siden:


Øredobber//Bikbok

Smykke//Bikbok

Skinn-tøy genser//bikbok

Pemplum-topp//Bikbok

Skinntights//Bikbok

Grå-Tightsdongeri bukse//H&M


Genser//H&M

Innkjøpet fra fredagen:

Alt kjøpt på Catch

Denne er i litt sånn beige farge.

Denne er i brun, men helt lik den over.

-Hva syns dere?

-Serine

9

Som sagt i forrige innlegg så sa jeg at jeg var på potetfestivalen. Der gikk jeg på kjøpesenteret og kjøpte litt klær og smykker som det kommer bilder av under. 

 Fra Glitter:


Kjøpt på H&M:

Kjøpt på Bik Bok:

Fra Gamestop:

-Hva syns dere?


 


 

Hei! Jeg er en jente på 15 år som kommer fra Rogaland. Vil du vite mer om meg og min hverdag så gjerne følg med videre. Jeg blogger for det meste om min hverdag og legger ut videoer iblant etterhvert som jeg har kommet igang. Gjerne legg meg til som venn! Xoxo Serine.


Siste innleggBloggdesign
hits