4

Kjære alle søte lesere til Serine.

Jeg tror alle som leser dette, lurer på hvem som skriver. Jo, det er meg, Valborg. Serines gode venninne. Jeg har selv blogget før og savnet litt det å dele bilder, tanker og skrive et lite innlegg, og siden Serine er så utrolig snill fikk jeg lov til å blogge et lite innlegg på hennes blogg. 

Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt mer om Serine, slik dere kan bli enda litt bedre kjent med henneJ Serine er den kuleste jenta dere finner på denne jord. Hun har en kul klesstil og latteren er helt sprø.Jeg har aldri hørt en så ekstrem spesiell latter, men vi liker deg for det<3 Når folk ler i nærheten av Serine, er det både med henne, men spesielt av henne. Hun er en av de sterkeste jentene jeg vet om, hun smiler alltid og ler alltid. Hun stiler alltid opp om det er noe og prøver virkelig å hjelpe så godt hun kan på alle kanter.

Serine kan være ekstrem hyper og viss du plutselig kjenner noen som prøver og ta av bh?en din, fortvill ikke, det er nokk bare Serine som har fått litt mye cider.. #interntryggheimhumor. Serine er utrolig hyggelig, men liker å løpe etter folk, stjele mobiler og kødde. Men hun skaper bare morsomme situasjoner ut av det. Et uvanlig syn er nok heller ikke meg og Serine liggende på gulvet og le.
Denne utrolig vakre jenta her, er foreløpig singel, men er på jakt etter den rette. Så for å oppsummere, Serine er en livlig, koselig og utrolig hyggelig jente som er lett og bli glad i, i tillegg er hun nr 1 på dansegulvet. Så her er det ingen tid til betenknings tid, her er det bare til å slå til gutter.

 

 Dette var gøøy, håper jeg får låne brukernavnet og passordet ditt igjen en gang til, Serine. Ønsker deg bare lykke til videre med bloggingen og livet ellers! Vill bare si viss det er noe du trenger hjelp til så er det bare til å gi beskjed så er jeg alltid her klar med en hjelpende hånd.

 Kos og klemzz<3

 

 Hei, eg ville bare sei atte eg e kule- Daniel

Daniel ville jeg skulle blogge litt om han og, han er en gokar! utrolig morsom og veldig snill gutt! Han ser slik ut:


han er ledig jenter, baree til å slå til! Jeg kan kontaktes viss nummeret trengs ;-) 

  

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits