6

Hola!

Da skal jeg, far,stelillebror og søsteren min til Mallorca imorgen! "wihhhuuu!" Nå har jeg nettopp pakket ferdig hva jeg skal ta med. Er ennå litt usikker på om jeg har glemt noe, jeg får se senere. Tidligere idag lagte jeg en shorts fra en bukse som dere vil få se når jeg kommer hjem fra Mallorca.  over til pakkingen so har jeg fått utrolig lite plass i kofferten. Derfor fant jeg en video som viser hvordan du kan få god plass.

 

-Hva skal du i sommer?

-Serine&Tiara

 

4

God kveld?!

Hei ble litt sen blogging blir bedre etter å ha vært i mallorca!! bare 2 dager til vi reiser. Idag har jeg vært med søsteren min og stelillebroren min. Vi har også grillet litt idag som er så koselig. For litt siden så hele familien "Den store overraskelsen" Det er så sykt bra det de gjør. Ser programmet hver onsdag på tvnorge. Idag så handlet det om en 37 år gammel mann som aldri hadde sett faren sin. Når faren hans kom og sa "I am your father" Så jeg at  tårene rant på 37 år gamle mannen. utrolig søt episode. Anbefaler alle og se den serien.

 

Dette er da en annen episode, men den er like bra som den idag.

-Tycks?

-Serine

0-Hva skal du gjøre denne sommeren?

-Serine

7

Hei!

Nå holder vi på med å se en film som heter "Heartbreaker" Vi trodde jo den var på engelsk, men det var den ikke. Etterpå skal vi se en annen film som heter "Big Miracle"  Det blir kos med familien med chips og film. Nå skal jeg fortsette å se filmen du kan se traileren til begge filmene her;

 

-Håper alle får en fin kveld!

-Serine

 

12

Heihei!

Vil bare si tusentakk for alle de fine kommentarene jeg får og tusentakk til alle som leser bloggen min. Nå til dags har jeg ikke så mange blogger å lese og få inspirasjon fra så derfor tenkte jeg at det ikke var så dumt å lage dette innlegget. Bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg ta en tur innom din blogg. Kan ver jeg blir en fast leser. Det kom dessverre ikke et innkjøp innlegg igår siden internettet funkte ikke hos faren min så derfor ble det ikke noe mer innlegg igår. Jeg hadde også tenkt å ta bilder av det jeg kjøpte, men det var lite batteri på kameraet derfor funkte ikke det heller. Nå skal jeg ta kameraet på lading også håper jeg at jeg kan bruke det senere. 

-OBS! Husk og legg igjen en kommentar sånn at jeg kan skjekke den ut.

-Serine

19

Hallo!

Da tenkte jeg kunne blogge om min søte lille Tiara ( Valpen min) 

Denne søte skapningen ble da født 12.03.2012 og hun er en Chihuahua. Hun er verdensbeste bestevenn. I løpet av dagene leker hun ofte med Bentley og koser seg med han.

Ellers pleier hun og sove,leke,sove,spise osv som en vanlig hund gjør. Det som gjør henne så søt er når hun vil opp i sengen min f.eks så klarer hun ikke å hoppe opp til meg så da står hun oppreist med hendene mot sengekanten og logrer med halen. Akkurat nå ligger Tiara oppi fange på meg og sover (nesten) her er litt bilder av meg og hun;

(Love you)

-Har du hund?

-Hva heter den?

-Serine&Tiara

 

 

16

 Hei!

Da tar jeg og familien turen til kvadrat og kjøper inn ting til sommeren. Nå er det bare en uke ca til vi skal dra til Mallorca! Jeg håper at jeg finner sånne kjoler som var i forrige innlegg, skal prøve å få tak i dem i Mallorca ihvertfall (hvis jeg ikke finner på kvadrat) så får vi se hva jeg kjøper inn kommer innlegg om "innkjøp"  så stay tuned. Nå har jeg akkurat blitt ferdig til å sminke meg og kle meg så nå skal jeg bare krølle tuppene av håret så er jeg klar. 


(arkiv bilde)

-Hva skal du gjøre idag?

-Serine

 

4

Hellu! 

Vet jeg har hatt mange korte og dårlige innlegg, men det skal forandres. Endelig har jeg og (annsta) fått lov til å låne mor min sitt kamera. Da tenker jeg det blit mange bilder framover. Har også mange planer til bloggen om videoer,bilder, tips og triks osv bare til å følge med videre. Jeg spurte faren min om jeg kunne bestille noe fra ebay og det har jeg fått lov til så da kommer det til å bli en overrasskelse hva som kommer videre. Uansett så skal jeg skjerpe meg. 

Her kommer "Ukens wants" ;Shorts :http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_145062

-Tycks?

-Serine

1

-De er så utrolig pene! ( bildene er fra weheartit.com)

- Hva syns du? 

-Serine

4

Hola! 

Endelig har jeg sommerferie! blir digg å kose seg uten å tenke på at man skal på skolen.Unntatt Mallorca ( forrige innlegg) så skal jeg bare være her hjemme i Norge.Også med venner såklart. Kanskje på besøk til tanten min i Oslo. Håper det blir en kjekk sommer ihvertfall. 

 

-Hva skal du gjøre i sommer?

-Har du fått sommerferie? 

-Serine


15

Hei!

Når sommerferien begynner som er imorgen (woho!) så skal jeg senere med familien til Mallorca. Ikke hele familien, men det blir meg min søster og far og stelillebror.Stemoren min skal ikke vere med pga hun er gravid så det er trist ( hun er kjempekul!) over til mallorca igjen der skal vi være i en hel uke! åå kjenner at jeg gleder meg så sykt. Gleder meg til varmen og hotellet som er 4-stjerners hotell! Det blir kos. 

Tylerwipeyspain.com

-Har du vert i Mallorca?

-Hva gjorde du ?

-Serine

10


    

Lookbook.nu

-Serine

0

For kontakt eller sponsing, send meg en mail til seristablogg@hotmail.com. Hvis det er noe annet du lurer på kan du gjerne legge igjen en kommentar i kommentarfeltet.

4

Først litt om meg selv;

Mitt navn er Serine og jeg kom til verden den 4.desember 1997. Jeg er oppvokst her i Rogaland med min kjære søster Ann-Elin ( annsta.blogg.no) Mor og Far.  Foreldrene mine er skilte så jeg bor to steder. Hos far bor jeg sammen med stemor, stelillebror og søsteren min, mens hos min mor er det bare meg og min søster. For ikke så lenge siden fikk jeg også verdens skjønneste lille chihuahua valp som jeg gav navnet Tiara. Etter sommerferien begynner jeg i 10ende klasse. Hva jeg vil gjøre etter det vil tiden vise. 

Om bloggen min; 

På bloggen kommer jeg til å skrive om hverdagen min, outfits, inspirasjon, tips og triks og ellers det som er på hjertet. Kan også hende at jeg skriver om nyheter og ting som skjer rundt meg. 

Instagram: serinestan

 

 

2

Hellu!

Idag var jeg og min søster Ann-Elin annsta.blogg.no på kino og så filmen LOL.

Vi var litt tidlige bort da gikk vi rundt og forbi på senteret etter å ha gått en stund gikk vi å kjøpte brus og chips til filmen. Filmen var kjekk og får terningkast 4/5 av meg :-))

Fine søsteren min : 


Bilde fra filmen :

- Har du sett den ?

- Hva syns du om den ?

-Serine

6

Heisann!

Denne uken har vi hatt arbeidsuke. Jeg var så heldig å få jobbe på Cubus, hvor jeg har storkost meg!

På jobben har jeg fått gjort forskjellige ting fra å brette klær, prise varer til å hjelpe kunder. Den første dagen var jeg utrolig nervøs for om sjefen kom til å være steng, om de ikke kom til å like meg og sånt, men alt gikk faktisk mye bedre enn jeg hadde forventet! I tillegg kom sjefen å sa at vi (som var der i arbeidsuken) hadde vært de beste som hadde jobbet der dette året..  Jeg møtte også en utrolig snill jente som jeg håper å kunne holde kontakten med nå som arbeidsuken er ferdig.

En av dagene kom det en dame med en koffert, jeg trodde hun bare skulle shoppe noen klær så jeg fortsatte og brette klær og sette de på plass. Så kom sjefen bort til meg og iselin ( hun som også hadde arbeidsuke)  å sa at vi skulle bli med henne. Vi kom bort til kassen og på bordet der var det en pose med fullt med neglelakker. Da fant sjefen frem noen poser og sa forsyn dere. Jeg og iselin ble litt sjokka , men så sa sjefen " bare ta så mange dere vil", så jeg tok selvsagt en av hver farge som var oppi posen.

Også idag når klokken var sånn ca.2 (vi pleide og slutte kl. 3), så kom sjefen og ville ha oss med inn på lageret. Jeg og iselin gikk fredfullt inn, og vi fikk da vite at vi kunne plukke ut klær, accessories, sminke o.l til et bestemt beløp. Jeg og iselin ble hysteriske og sprang rundt i butikken for å finne ting vi ville ha. 

Jeg valgte to topper og en ring:

 

Her er neglelakkene: 

- Har du hatt arbeidsuke? Hvordan var din opplevelse?

-Serine


2

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits