6

Hei!

Har vært en hel uke uten og se søsteren min, så nå skal hun snart fly hjem så ser jeg henne imorgen! blir gøy, har også laget noe til henne så jeg håper hun vil like. Etter å høre stelillebroren min si "Når kommer Ann-Elin hjem?!" så må jeg si at jeg har savnet henne kjempe mye. pleier å trene med henne og gjøre hva som helst med henne så det er litt kjedelig og vere alene og gjøre alt. så nå venter jeg bare på at hun skal komme hjem så vi kan gjøre morsomme ting sammen! 

også kan jeg jo også si noe om rommet mitt, det er helt ferdig og dere får se bilder når jeg får tatt dem med faren min sin mobil :) eller at jeg filmer og legger ut på youtube( vi får se) 


(ignorer meg) Nydelige søsteren min, besøk bloggen henner HERHERHER

-Godnatt( sent innlegg, jaja)


0

Hey hey!

Jeg lover dere at jeg skal legge ut flere innlegg, men jeg kommer av og til og begynner fullt.


Idet siste.... 

-Har vært i sokndal med Sarah <3 

-Har vært hjemme

-Flyttet inn i drømmehuset!

-Flyttet ting inn i Drømmehuset!

- Vært på Ikea

Da fikk dere vite litt hva jeg har gjort idet siste.


 

 Takket være min far som er så snill å tar meg ut på Ikea har jeg fått vakre nye møbler. Jeg fikk litt interresse for tema rom av søsteren min (Ann-Elin) Hun snakket om London, men siden jeg elsker Paris så valgte jeg det ut som tema for mitt rom. Jeg var da inne på Ikea og fant ulike bilder og ting som minnet meg om Paris. Lover dere flere bilder når jeg blir helt ferdig med rommet mitt. Det som inspirerte meg, var andre rom. Jeg  har da sett på ulike youtube filmer med Paris tema som dere kan se her:

   

Denne videoen gikk ikke ann å dele, men jeg anbefaler dere til å se denne her :-))))))))))))))) 

   

-Har du tema til ditt rom??                                                                                                          

8

hey hey <3

Nå er det Sarah som blogger ;)

Syns at Serine blogger alt for lite, så jeg måtte ta litt intiativ til å blogge litt for henne

Nå lakker vi neglene våres, og her er resultatet 

Dette er mine negler USA style <3  


Serine sine <3 <3 (dårlig webcam)


<3

 

Her er noen gamle bilder av oss 
Hva har du gjort i kveld ?

-Sarah

3

Hei hei!

Det er sikkert mange som er ute etter justin bieber billetter da har jeg løsningen til deg og ta en tur innom denne linken her :http://hamamist.blogg.no/1342113064_vinn_billetter_til_ju.html?c=1342129405140 der kan du da vinne 2 diamond circle per pers og 4 golden circle billetter. Hvis du har lett og lett er dette noe for deg! så lykke til og hvis du har en blogg kan du også dele linken på din egen blogg for å få større vinnesjangse.

(bilde fra siden)

-Serine

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits