6

Hei hei søte lesere!

Nå har jeg tatt en liten pause fra bloggen pågrunn av prøver og lekser utrolig irriterendes når jeg har hatt lyst å blogge hver dag, men har ikke hatt tid. Imorgen begynner vi misjonsuke der vi skal samle inn penger til land/skoler osv så det blir en avslappendes uke. Også får jeg fri imorgen til å samle inn penger med og f.eks vaske,jobbe i barnehage en dag osv. så jeg skal vaske i 3 timer og får resten av dagen fri! wiii. På torsdag og fredag har vi bare vanlige dager, men så blir det jo høstferie neste uke der igjen tror jeg? Også har jeg bestilt (Iphone5) som jeg får om 2-4 uker altså til en måned og da skal jeg lage et innlegg om den også :-) Så ja håper dere har hatt en flott uke og helg, kommer også til å endre litt på header og design i de neste ukene som kommer. Har lyst på noe nytt :) om en måned så kommer moren min også hjem wihuu gleder meg :-) skal ikke gå så mye i detaljer om hvor hun har vært, men du kan sjekke bloggen hennes der hun blogger om hva hun gjør og hvor hun er osv så gjerne sjekk bloggen hennes -----> (Siwsjourney)

Ha en fortsatt fin dag! :-)

-Hva skal du idag?

-Serine
 

3

Heihei!

Idag har jeg vært og gått tur me hele skolen, vi gikk fra kl 8.30 ca til 13.30 noe lignendes sånn så vi gikk nesten en hel skoledag bare på den turen! Klarte også å sette fast skoen min i sorpe som da falt av og da kom det inn i skoen så de ble helt brune og ekle. fikk så sykt vondt i føttene når jeg kom hjem og klærne var helt bløte jeg var svett og ekkel... nok om det. Tok også med kameraet! whaaat? mee? jepp gjorde det så de kommer også ut etter på. 

Akkurat nå så må jeg skrive inn en novelle som må leverest til imorgen :/ sliter litt med å finne på noe spennende så denne novellen kommer til å gå rett i dass. Senere idag skal jeg også på trampett med Sarah så det gleder jeg meg til!


-Hva har dere gjort idag?

-Serine

0

Jeg har da registrert meg på sponsetblogg.no!

Prøvde og finne litt sponsorer osv så kom jeg over sponsetblogg.no  sin side og fikk meg registrert. Denne siden vil da hjelpe meg med å finne sponsorer som jeg da kan komme godt med konkurranser og anbefalinger. De har allerede funnet en sponsor til meg som jeg skal skjekke ut også har jeg og sendt email til andre adresser som jeg venter spent på!

Men akkurat nå er jeg utrolig spent på å få nye oppdrag hos sponset.blogg.no

bilde er fra (sponsetblogg.no)

Hvis du har lyst til å få sponsorer registrer deg nå på sponsetblogg.no og få sponsorer med en gang! 

lykke til!

-Har du registrert deg på http://sponsetblogg .no?

-Hva syns du om siden?

 

6

Hei hei søtinger! utroligglad for alle kommentarene jeg har fått setter pris på det! fikk også en søt kommentar på skolen at jeg hadde en kul blogg ble utrolig glad og gjorde dagen min enda bedre :-)

Ingen lekser endelig! skal på tur imorgen så derfor skal jeg ikke holde på å slite meg ut på det hele dagen. Dagen idag skal jeg bare slappe av og kjøpe inn ting til turen imorgen (blir gøy!) opp til overskriften så har vi prosjekt i kunst og håndtverk timen der vi skal lage Luer/caps/ hatter osv. Idag  etter vi hadde hatt matfriminutt  så  skulle jeg gå til timen så begynte det å hagle + regne ble egentlig ikke så våt, men så når jeg kom i det bygget vi skulle ha timen i så fant jeg ikke skolebaggen min og den hadde jeg jo glemt i kantinen. Da måtte jeg ut i haglet+regne der det hadde blitt enda mer regn+hagl..Så når jeg kom til timen var jeg så irritert over at jeg var dassbløt eller ikke helt våt da, men du skjønner!

Hele de andre timene etter k&h timen holdt jeg på med Luen (det var lov) og nå har jeg også tatt bilder av den som den ser ut akkurat nå!

Jeg vet ikke helt hvordan den skal bli ennå, men vi får se hvordan det går. Kommer selvfølgelig til å legge ut bilder av Luen når den er ferdig så det er bare til å følge med på bloggen!

(redigert huen til luen)

-Hva syns du?

-Har du laget en hue/hatt/caps før?

5

Hei!

Akkurat nå sitter jeg med hodet nedi naturfagsboka og skal begynne og skive ned punkt. Skal ha prøve imorgen så jeg må være godt forberedt!

-Hva skal du gjøre idag?

9

Som sagt i forrige innlegg så sa jeg at jeg var på potetfestivalen. Der gikk jeg på kjøpesenteret og kjøpte litt klær og smykker som det kommer bilder av under. 

 Fra Glitter:


Kjøpt på H&M:

Kjøpt på Bik Bok:

Fra Gamestop:

-Hva syns dere?


 


 

9

Ja som du ser på overskriften så innrømmer jeg det ja jeg er en dårlig blogger for tiden, (skal skjerpe meg!) Nå som jeg går i 10-ende så er det så stressendes med blogging,lekser osv så jeg å prioritere hva jeg skal gjøre først. Uansett så tok jeg meg tiden nå for å skrive litt om hva jeg har gjort denne helgen.

FREDAG:

På fredag var jeg i selskap til Randi som var kjempegøy. Vi snakkte og koste oss resten av kvelden med litt chips og brus.

 

LØRDAG:  Dro jeg og Annbjørg opp til potetfestivalen på bryne i 12-12.30 tiden. Det var kjempemorsomt og se paraden der det gikk fyllt av ulike traktorer. Vi gikk også inn i et slags telt og kjøpte pomfri, mmm det var kjempegodt med piffi og sånn (strøssel på, husker ikke hva det heter) og så gikk vi inn på kjøpesenteret og kjøpte litt klær og smykker (viser innkjøpet i et annet innlegg). senere på kvelden gikk jeg på et slags kristent møte som heter ungdomslaget. I begynnelsen var det litt kjedelig, men så fant vi på en lek som het bøtteleken (der vi holder i hendene også legger vi en bøtte oppå en bøtte også skal vi prøve og dra noen i bøtten og den som gjorde at bøtten falt tapte) Så da ble kvelden enda gøyere. etter det så snakket vi og kjøpte litt ting i kiosken.

 

SØNDAG/IDAG: Våknet opp i 10-tiden idag og gikk ut med Tiara,kjente etterhvert at jeg hadde sykt vondt i armene fra igår. Etter det gikk jeg og spiste og spilte Sims3 på pcen (hektaaa!) senere så vasket jeg rommet og satt litt lenger på pcen og slappet av. Når jeg hadde vært en del på pcen så gikk jeg inn i stuen og faren min spurte om vi skulle på stranden, jeg tok med Tiara og båndet hennes og gikk inn i bilen. Så kjørte vi avgårde til stranden. Når vi kom til stranden så slapp jeg Tiara fri uten bånd, og hun ble helt vill og sprang etter megog faren min og i sirkler. Kjempefin tur, så reiste vi hjem. Og så gikk jeg på pcen og så (Pretty little liars) Og nå sitter jeg i sengen sammen med slitne Tiara og skal snart opp på rommet til søsteren min.


(arkivbilder..)

Har dere hatt en fin helg? 

2

Hellu!

Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye bare slappet av med pc og tv hehe :) Jeg kan jo begynne og fortelle at jeg var i selskap på fredagen koste meg kjempemye. På lørdagen så var jeg med Annbjørg, det var kjempegøy vi lagte mat og koste oss med filmen (Dear John) utrolig koselig film, men jeg syns hele endingen i filmen var litt tåpelig skal ikke si mer for dem som ikke har sett den. Etter filmen koste vi oss med chips og litt forskjellig godteri og satt på pcen. Etter vi hadde redd opp madrassen og sengetrekk osv så la vi oss begge på hver sin seng og lå på mobilen litt. Annbjørg tok da på en sang som vi begge sovnet til med lys og alt på. hehe så ja har hatt en kjempe fin helg og håper alle dere også har hatt det :) her er traileren på filmen.

 

-Hva har dere gjort i helgen?

-Serine

4

Heihei søte lesere!

Idag har jeg blitt utrolig inspirert av cheerleading! Har så lyst å begynne det ser så gøy ut. Uansett så har jeg sett (Bring it on filmer og scener fra serie filmene) Jeg elsker cheeleading det ser utrolig spennendes ut. Jeg har også vært ute og øvd litt på spagat i luften og front handspring osv det var faktisk ganske gøy! Hehe tok også noen bilder for litt siden og det er da sånn jeg jeg så ut når jeg var ute og øvde litt.

Verdens beste Tiara <3

Elsker deg! <3 (Legger også ut noen cheer videoer :)))


 

-Likte begge videoene veldig godt, sykt flinke! hva syns du?

-Serine

3

Hei folkz!

ble et litt sent innlegg idag, men jaja.

Jeg er da med i en konkurranse på bloggen til (saracareface.blogg.no) der du kan da vinne et valgfritt smykke fra ellamote.no. For å komme til innlegget trykker du HER. Jeg anbefaler også at dere tar dere en titt innom sara sin blogg. Hun er en utrolig flink blogger som oppdaterer bloggen med spenndenes og interresante innlegg hver dag. Hun blogger ihvertfall 2 innlegg til dagen så ja ta dere en tur innom :-) 

Breast cancer ribbon bracelet - Trykk på bildet for å lukkeHeart bracelet - Trykk på bildet for å lukke

Believe in bracelet - Trykk på bildet for å lukkeRibbon pearl bracelet - Trykk på bildet for å lukke

-Hva syns dere?

-Serine

8

Heisann søte lesere! 

Mange av dere vet det sikkert og mange av dere vet det sikkert ikke, så derfor tenkte jeg at jeg kunne blogge om det. Jeg har da farget håret mitt, men på en litt annderledes måte og det heter (DIY OMBRE HAIR) Jeg hadde lenge hatt lyst å farge det sånn, men jeg tårte ikke å farge det hvis det ble helt styggt. Jeg tok tilslutt et valg og gikk til frisøren spent. De fikk det utrolig bra til, men jeg følte det manglet noe. jeg syntest ikke at det viste så mye på håret. Dagen etter gikk jeg og kjøpte en hårfarge som var på tilbud. Jeg farget det da igjen ved hjelp av min søster og jeg ble utrolig fornøyd!

-Hva syns dere?

-Serine

2

Heihei! (så sykt lenge siden nå....) 

Jeg har ikke blogget på en stund nå og det beklager jeg for, men jeg hadde bare ingenting å blogge om. Så fra nå av skal jeg prøve å gjøre innleggene mer interressante og blogge flere innlegg!

Jeg har også fått kamera! Da skal jeg videre i innleggene komme med flere bilder osv. Igår og idag har jeg vært med søte sarah. Vi hadde en super kveld igår med film og grønnsaker og dipp. Dere lurer sikkert på hvorfor vi ikke hadde snop? Sarah har gjort en avtale med moren sin at hun ikke skal spise snop i ukene inkludert fredag og søndag. Så derfor ble det en sunn fredags kveld. Vi lagte også smoothie åå den var sykt god! 

Hvis dere vil se noen bilder fra kvelden kan dere gå innpå instagram siden til meg og sarah som er:

Meg: Serinestan

Sarah: sarahhadland

Nå nettopp så vi LOL igjen å jeg syns den er supergod! Anbefaleeerr!.... Uansett så skal jeg ikke gjøre dette innlegget så langt så da legger jeg ut bilder fra kameraet som jeg tok igår. 

-Hva har du gjort i helgen så langt?

-Serine

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits