10

God kveld!

Idag har jeg vært med Ellinor(foreversmile.blogg.no) faktisk hele dagen! Så jeg tok meg tiden av til å blogge idag. Etter skolen gikk vi rett bort til et senter/kjøpesenter eller hva det er (det er klær der så jeg kan vell kalle det kjøpesenter haha) Vi kjøpte eller hun spanderte en battery flaske til meg (snill vennine jeg har) også kjøpte hun en til seg selv. Etter det så gikk vi til et annet senter og bare kikket litt. Var egentlig ikke så mye spennendes så vi gikk og kjøpte noe snacks hehe. Jeg er egentlig ikke den personen som finner på så utrolig masse, så vi var egentlig bare på pcen og mobilen, men har det alltid gøy med hun. Fikk latterkrampe hele tiden. Når hun gikk hjem tok jeg å lagte litt mat også så jeg på pretty little liars.  Elsker serien!

-Hva har du gjort idag?

-Serine

 

17

Heihei dere! 

Akkurat nå er jeg med søsteren min Ann-Elin (bloggen hennes her) og tidligere tok jeg litt bilder av det jeg har på meg idag. Kanskje jeg skal begynne med outfits oftere? Hva syns dere? 

 

Bukse-H&M//DongeriSkjorte-Catch

(Litt weirdo kan man si)

Litt dårlig kvaliet, men kameraet lå på lading så bedre bilder imorgen!

-Hva syns dere om plagget?

-Serine

14

Heihei! Da har det nesten gått 2 uker siden sist og jeg har vært sykt stresset å travel i de ukene, men nå tenkte jeg at det har vært utrolig lenge siden jeg har blogget. Så jeg har flere ulike ideer til bloggen nå.

Jeg kjøpte noen klær for mange uker siden som jeg har tatt bilder av og tenkt å vise dere i tilleg så var jeg på handel på fredag der det var 90% på et stativ der det var ryddesalg. Har også tatt bilder av det innkjøpet og bildene kommer under.

Innkjøpet for flere uker siden:


Øredobber//Bikbok

Smykke//Bikbok

Skinn-tøy genser//bikbok

Pemplum-topp//Bikbok

Skinntights//Bikbok

Grå-Tightsdongeri bukse//H&M


Genser//H&M

Innkjøpet fra fredagen:

Alt kjøpt på Catch

Denne er i litt sånn beige farge.

Denne er i brun, men helt lik den over.

-Hva syns dere?

-Serine

3

Heihei!

Som det står på overskriften så tar jeg en liten blogg pause fra 2 dager til 1 uke. Dette er da av personlige grunner som jeg helst ikke vil skrive mer detaljer om. Kommer til å komme med flere spennende innlegg når jeg kommer tilbake igjen, men akkurat nå kjenner jeg at en pause hadde vært litt bra for meg. Håper også at det kommer flere bilder i innleggene mine snarest som jeg er tilbake. 

-Ha en fin uke!

-Serine

 

10

Hei! Nå har jeg akkurat eller for en time siden kommet hjem. Jeg har da vært på shopping og skal senere imorgen ta bilder av innkjøpet og vise dere det senere. Nå sitter jeg med bordet og skal snart spise tikka masala. Senere skal jeg bort til noen venner. Håper alle dere får en fin lørdags kveld og koser dere. Imorgen er det allerede søndag. Da er det en dag til skolen. Uff kan ikke si at Jeg gleder meg noe særlig mye...

16

Som sagt i forrige innlegg sa jeg at jeg hadde fått en pakke. Jeg tror jeg ventet i en uke og to dager eller noe sånn. I tillegg fikk jeg også med en goodiebag fordi jeg skrev inn en kode på deres side ved hjelp av kupongkode.com så fikk jeg med meg en goodiebag verdt 92,- kr.  Som inneholdt litt høst sminke :-)

Dette bestilte jeg:
-Powder Brush (fra studio linen eller hva det heter)


-Kabuki børste


-Daglig Børste renser


-Børste holder (liten)Dette fikk jeg som en slags goodiebag:

- I fargen (Butter pecan)

Glitter heter (Glitter glam) Den andre heter (Desert Haze)

-Fargen Goddess

Det var alt jeg kjøpte gleder meg utrolig mye til å få prøvd alt! Skal også gi en tilbakemelding til dere om hvordan produktene var :-) Hvis du har noen spørsmål angående produktene kan dere gjerne stille dem i kommentarfeltet.

-Hva syns du?

-Serine

18

God morgen lesere!

Jeg vet mesteparten av dere leter etter noe billig og noe godt. Jeg har brukt noen produkter som ikke var alt for dyre. De fungerte på meg og jeg håper noen kan fungere på dere også :-)

Dette er da LA RIVE parfyme som lukter som vanilje. Den kan bli litt kvalmenes av og til, men den er utrolig god hjelp hvis du ikke har noe annet. Et sprut er nok. Hvis du tar mer enn det kan du selv kjenne lukten som kvalmenes og sterk. Denne kjøpte jeg på H&M for 49,50 kr :)

Dette er da en hårkur som hjelper til at håret blir glatt og godt. Produktet er fra Lee Stafford (Argainoil from Morocco) Og jeg syns denne er utrolig god! Jeg tar den i håret i kanskje 4-5 minutter. Etter det skyller jeg den ut og da kan du kjenne at håret er utrolig godt og glatt. Jeg tar den i etter shampo og skyller den ut og tar i balsam. Denne kostet 129,50 kr 

Dette produktet er da hår olje som jeg setter i håret etter jeg har tatt ut hårkuren. Jeg tar i hår oljen helst når håret er vått. Hår oljen kjøpte jeg på H&M for kanskje 69,- kr. Da jeg har tatt i hår oljen kan jeg se at håret blir glattere og glattere. Jeg bruker den ikke hver gang jeg dysjer, men kan nok brukes 3-4 ganger i uken :-) 

Husk sistertag videoen med meg og min søster HER siste sjangs til å stille spørsmål idag!  Fikk også en pakke idag som jeg gleder meg til å vise til dere :-) Må få tatt bilder av den så kommer det ut et innlegg om den senere idag. Noen som kan gjette hva det er? 

-Hvordan blir din dag idag?

-Serine7

Heihei søte lesere!

Idet siste på bloggen har det bare kommet dårlige bilder og slappe innlegg her om dagen. Kameraet mitt kan jo ikke i det hele tatt ta imot et eneste minnekort! Blir så sint på det. Det er heldigvis ikke så lenge til søsteren min Ann-Elin får kjøpt sitt eget. Da får jeg håpe at jeg kan låne det iblant. Også ser dere kanskje at jeg har skiftet til det gamle designet? Jeg likte ikke det gamle og jeg vil jo ikke ha dette så lenge heller jeg vil ha noe nytt. Så jeg skulle til å endre til et annet design, men så fungerte jo ikke det. Designet ble helt vridd og det var faktisk fint! 

Sånn er det egentlig:

Dette er hvordan det ble hos meg:

Aner ikke hva som har skjedd! Hvis det er noen som vet noe så gjerne skriv en kommentar i kommentarfeltet :-)

Jeg skal også prøve å komme med litt flere spennende innlegg om dagen :-) Idag skal jeg bare være hjemme med min kjære søster siden jeg har vært borte hele tiden så lovte jeg henne at jeg ikke skulle noe sted. Minner også på om videobloggen med meg og min søster som en slags sistertag dere kan finne innlegget HER

-Hva skal dere ikveld?

-Serine10


-Hva er det som gjør deg glad?

-Serine


8

Heihei!

Jeg så nettopp på blogg.no at det sto noe om (Wonderstuck) parfymen til Taylor Swift. Jeg trodde jo at denne konkurransen var over, men håper at den ikke er over ennå. Uansett så sto det på siden(Vinnere av 3 signerte Taylor Swift Wonderstruck utlyses fredag 12.oktober!) Så da håper jeg enda at konkurransen er igang. Hvorfor jeg har så inderlig lyst og vinne denne parfymen er fordi jeg har lenge lett etter en favoritt parfyme. De fleste jeg har luktet på lukter ikke så veldig godt. Enten er de for sterke og søte eller så lukter de ingenting. Jeg har sett på mange bloggere som vant denne parfymen og at de har gitt så bra tilbakemelding på den at jeg ble helt opptatt av å melde meg på. Taylor Swift har jo en helt nydelig stemme å det hadde ikke forundret meg om parfymen heller var det.

 

 

LA PETITE ROBE NOIRE F�R DU EKSKLUSIVT I KICKS OG ESTHETIQUE FRA TORSDAG 6. SEPTEMBER!

LA PETITE ROBE NOIRE F�R DU EKSKLUSIVT I KICKS OG ESTHETIQUE FRA TORSDAG 6. SEPTEMBER!

Du kan også få muligheten til å melde deg på HER

 -Har du meldt deg på?

-Serine
wo12sig
15

Hei søte lesere! 

Akkurat nå sitter jeg og ser på ulike bilder av hår/hårfarge som jeg vil ha. Jeg har hatt brunt/blondt dip dye i håret veldig lenge og har utrolig lyst til å bytte, men samtidig finne en hårfarge som passer meg og som jeg ikke trenger å farge hele tiden (stress) så da lurte jeg på hva jeg hadde passet best?

-Blondt: Det er sykt fint med blond også, men ville ikke hatt så sykt blondt ville hatt litt likt som på det første bilde.

-Rødt: Likte godt den fargen som er på siste bilde, litt sånn rødbrun er fint. Likte også de andre, men helst ikke helt lyse rødt.

-Brunt: Hadde mørkebrunt før jeg fikk dip dye og ja syns alle disse fargene er utrolig fine! 

(dette var meg før dipdyen)

-Hvilken tror du jeg hadde passet?

-Serine

 

 

 

10

Heihei!

Da har meg og min søster som også har blogg HER tenkt å ha en liten video om hverandre slik som en sistertag. Der dere kan stille ulike spørsmål til oss. Har ikke sett noen andre som har gjort det av andre bloggere. Da tenkte vi at det kunne være litt annderledes. Er det noe dere vil spørre oss om? 

-Hva lurer du på?

-Serine

5

Da har jeg valgt ut to blogger som kommer til å komme i et eget innlegg. 

 http://annsta.blogg.no/ 

På hennes blogg skriver hun om sin hverdag, dietten hennes og litt konkurransser av og til. Hun blogger jevnt med 2-3 innlegg om dagen der hun har lite skrivefeil. Hun har et nydelig design på bloggen og en kjempefin header. Bloggen er ryddig og enkel å lett til å finne gamle innlegg og enkelte andre kategorier. Jeg syns da hennes blogg ble plukket ut fordi hun likte facebook siden, mange som ikke hadde gjort det. Også fordi jeg har følgt med på hennes blogg lenge. Gå og sjekk den ut hun har en nydelig blogg også i tillegg så er hun min søster. Ikke derfor hun ble plukket ut, men hun var en av dem jeg syntest hadde finest bloggdesign,skrift,header,unike innlegg osv.

-Har du sjekket bloggen hennes før?

-Serine


2

Da har jeg valgt ut to blogger som kommer til å komme i et eget innlegg. 

 Cecilia Catharina står bak bloggen http://ceciliacatharina.blogg.no der hun blant annet skriver om sin hverdag,innkjøp,mote og andre ulike innlegg. En av grunnene til at jeg likte hennes blogg var designet og headeren. Bloggen var en veldig ryddig og organisert blogg som var lett og finne ulike andre innlegg til. Hun skriver med lite skrivefeil og legger ofte til flotte bilder om hva innlegget handler om. Bloggeren likte også facebook-siden min som flere andre ikke hadde gjort så det var et + poeng. veldig fin og nydelig blogg. Gå og sjekk den ut å se hva du syns om bloggen.

-Har du vært innom hennes blogg før?

-Serine

10

Heihei!

Dagen idag begynte med et langt varmt bad. Etter det så skulle jeg gå ned og finne klær så tok jeg skapet opp mens jeg hadde foten bak. Jeg gikk opp igjen til badet og begynte å føne håret mitt. Da jeg så ned så var det en lang blod stek på foten og jeg hadde da skrapt meg i skapet nede.Uansett nå så har jeg nettopp blitt lagt mat til. Kylling og båt poteter + saus "nam" Senere ikveld skal jeg bort til noen venner og se film eller noe. Anbefalingen skal jeg begynne med nå etterpå også kommer de ut senere ikveld.


-Hva skal dere idag?

-Serine

9

Hellu igjen!

Da har jeg byttet design som dere kanskje ser. Hvorfor jeg ville bytte er fordi som i overskriften "Pink isn't me" Det er jo sant. Jeg har tenkt på dette lenge og jeg er ikke en rosa blogger. Alså jeg er ikke akkurat en som syntest rosa er så utrolig fint. Jeg liker mer rocka osv. Så jeg byttet design også fordi jeg var lei av det gamle. Stilen min har jo forandret seg en del. Kanskje jeg bare ikke har tårt og vært meg selv igjennom klær og hår og sminke? Jeg likte utrolig godt å ha det rosa designet, men jeg følte det ikke var helt meg. Da er det gjort og det er (fortsatt under oppusing) for alle dere som lurer. Dette er da gamle og nye bilder om hvordan jeg har forandret meg.

Gamle

.

Nye¨

Jeg stresser ikke like mye med å finne klær som jeg gjorde før. Jeg er ikke redd lenger hva andre syns. Kan jo hende jeg spør dem "hva syns du om det" Nå føler jeg at jeg kan være meg selv.

-Hva syns du om designet?

-Serine


 

 

 

16

Heihei!

Dagen idag har jeg egentlig bare vært med min kjære søster Ann-Elin som også har en blogg HER hvis du vil besøk den, hun er kjempe flink til å skrive :-) Så har vi gått tur med Tiara og Bentley (hennes hund) Og akkurat nå har vi begge blitt ferdig med å spise og sitter nå og ser "Pretty Little Liars" Minner også på at jeg skal plukke ut to blogger imorgen så bare skyndt dere og meld dere på HER Ha en fin kveld videre :-)


-Er du noe med din søster/bror av og til?

-Serine


19

God morgen!

Jeg blir bare så inspirert av høsten alle fargene du kan gå med av klær og regnet det er så friskt og godt og bare gå ut i regnet og stå og lukte ut i det friske. Det beste med høsten syntest jeg er da klærne du kan gå med f.eks : skjerf, skinn tights som er veldig populært denne høsten, skinnjakke som også er veldig populært og ja varme klær i kanskje bergunder farge (litt lik rød farge) gul,grønn,rød,brun farge. Ja det er så mye man kan velge mellom, men hvordan gjør det riktig? Jeg tenkte at jeg kunne vise dere litt om hva som inspirerer meg med klær og litt forskjellig.


Anbefaling av to blogger: HER siste sjangs for å melde seg på!

-Hva syns dere?

-Følger dere med på mote eller hva som er "inn på en måte"?

-Serine

 

27

(Love you sis)

-Hva syns du om bildene?

-Serine

Husk og meld deg på Anbefaling av 2 blogger! HER

15

Hellu!

Som sagt så var jeg på konsert igår og da kom det bort en mann med ulike spørsmål til oss. Vi ble da intervjuet litt om når vi kom,om vi var store fans osv det var utrolig gøy! han tok også bilder av oss som kommer til å komme i aftenbladet på mandag så følg med :-) det var også noen som spurte om jeg kunne vise bilde med meg og Chris medina så her er det og et annet bilde som han fra aftenbladet tok :

Kommer flere bilder senere :-)

-Har vært på konsert i det siste?

-Serine

 

 

6

Heihei! 

Fortalte bare at jeg skulle på konserten men ikke noe mer så da tenkte jeg at jeg kunne fortelle det nå :-) Vi reiste hjemmefra i 5 tiden. Når jeg sier vi mener jeg meg og Ellinor :-) Vi trodde jo det skulle åpne 6 så fikk vi informasjon om at han ikke var helt fornøyd med stemmen så da måtte vi vente et kvarter også åpnet de dørene og slapp oss inn. Vi kom nesten ikke inn for de skjekket billettene også sto det at de var allerede brukte! Jeg ble så redd for at jeg ikke skulle komme inn, men heldigvis så var de snille og slapp oss inn :-) Når dørene åpnet sprang vi med en gang rett bort til et gitter og kom fremst til scenen! Vi stod der kanskje i en halvtime før en som het Alexander With kom og sang noen sanger (Han var kjempeflink) Etter det så kom en mann og spurte oss hvor lenge vi hadde vært der osv så fikk vi vite at han var fra aftenbladet! Så tok han bilder av oss og spurte litt forskjellig hva vi het osv. Husk å følg med i neste aftenblad da :-D kommer ut på mandag, kommer også til å blogge om dette litt senere for mer detaljer. Etter det så kom endelig Chris Medina på scenen. Han var kjempe flink og til og med så fikk jeg ta bilde med han! følte meg super happy når jeg hadde fått bilde :-) Fikk også autografen hans på hånda og på en lapp. Det var bare en helt fantastisk kveld! Vil bare takke alle dere søte lesere som leser og kommenterer dere er de beste leserne :-) Er på 1.plass i kommunen i dag ( en skikkelig glad jente) Så tusentakk for alle som leser dere er fantastiske! :-)

Er i dåp akkurat nå til verdens søteste lillebror som ble født for 2 måneder siden, da er det fullt hus og mye støy (neida :-) må vell gå tilbake før de merker jeg er borte uansett kos dere videre idag :-)


-Hva skal du idag?

-Serine

17

Heihei!

Takk for alle de fine tilbakemeldingene fra videoen :-)

Som jeg sa igår så fortalte jeg at jeg skulle på konsert og akkurat nå har jeg nettopp blitt ferdig og er klar for litt Chris Medina musikk :-) Har egentlig aldri sett en som er kjent og har vært med på xfactor (eller hva det var) Så jeg kan si at jeg gleder meg sykt!! håper alle dere også får en fin kveld! tusentakk for alle de fine kommentarene i det siste, dere er  så søte :-)

-Hva skal dere ikveld?

-Serine
 

13

Da er endelig spørsmålsrunden ferdig opplastet! Hvis du lurer på noe angående videoen så kan dere stille spørsmål i kommentarfeltet på bloggen eller på youtube.


-Hva syns du?

-Serine :-)

 

18

God morgen lesere!

Jeg har lovet lenge å vise dere rommet mitt! Akkurat nå sitter jeg på macen til søsteren min og redigerer spm ennå så fant jeg noen bilder som viste rommet mitt :-) da tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere så her er bildene:-Dette er da litt hvordan rommet mitt ser ut :-) (det er litt paris tema på rommet)

-Har du tema på rommet ditt?

-Serine
9

Heihei dere!

Fikk da lov til å låne den kjære macbooken til min søster bloggen hennes HER!og da har jeg spillt inn spørsmålsrunden som jeg skal få prøvt til å redigere ferdig til imorgen :-) veldig hyggelig med så fine kommentarer idag blir skikkelig glad! :-) får også flere og flere lesere hver dag og det er super gøy! var på 3.plass i kommunen hvor jeg bor idag (Gjett om jeg hoppet i taket?) Nå skal jeg bare lage meg litt mat også skal jeg fortsette og redigere filmen :-) jeg håper på å bli ferdig til imorgen, men hvis det blir stress så kommer videoen ut på søndag :-)

-Håper dere alle har hatt en fin kveld!

-Hva syns du video eller skriftlig?

-Serine

35

Hadde oppe vinduet mitt litt bare for å lufte litt, fy søren så kaldt! så nå er snart vinteren her også :-) Jeg gleder meg egentlig litt til vinteren kommer for da skal nemlig Tiara begynne å ha på seg litt varme klær siden hun er en korthåret hund kommer hun sikkert til å bli kaldt. Til og med nå tok jeg på henne en genser siden jeg frøs så tenkte jeg at hun også gjorde det :-) Hun ble ganske så søt :-D Kommer til å bare slappe av ikveld og imorgen så skal jeg på Chris Medina konsert med venninnen min Ellinor, bloggen hennes finner dere HER. Kommer til å skrive et eget innlegg om det :-) Så kommer spørsmålsrunden ut senere ikveld så siste sjanse til å stille spørsmål :-)

Søta mi <3

-Hva skal du ikveld?

-Serine

 

19

Heisann søtinger!

Da er det endelig høstferie for meg også! Det er så godt å tenke på at jeg ikke må stå opp tidlig, skynde meg til skolen kl 8 om morningen. At jeg heller kan ligge i sengen litt før jeg står opp :-) Har vært så sykt trøtt idag at jeg holdt på å sovne i hver time! Så til alle dere som ikke har høstferie enda så ønsker jeg dere en fin uke og til alle dere som har hatt så håper jeg alle dere har hatt en fin høstferie :-) Akkurat nå har jeg nettopp blitt ferdig med å rydde rommet. Dere har kanskje sett at bildene ikke har vært så bra i det siste. Det er fordi Tiara tygget ihjel kortet som skal lagre alle bildene. Jeg må først kjøpe et nytt før jeg kan komme med nye bilder :-) også vil jeg minne dere på at det er siste frist til kvelden idag for å spør om spørsmålsrunden så hvis det er noe mer dere lurer på så kan dere skjekke Spørsmålsrunden HER 

Jeg har også lovet lenge å vise dere rommet mitt, så hvis som sagt jeg får tak i minnekort så skal jeg nok få det gjort :-)

(God høstferie til dere alle!)

-Hva skal du i høstferien?

-Serine

20

Hei hei sweet readers!

Akkurat nå sitter jeg dødsliten i senga etter å ha vært på trening (for alle som ikke vet så går jeg på trampett lignendes turn) . Det var utrolig gøy idag! Vi gjorde ulike aktiviteter fra salto og bakoversalto med noen som sto bak. Til araber og stå på hendene :-) Er ikke så veldig flink på alt, men øvelse gjør mester..ikke sant? :-D Har så lyst til å klare araber flikk-flakk og bakover salto! Håper at jeg får lært det og kunne det uten hjelp :-) Nå skal jeg egentlig bare gå ut med Tiara også spise litt mat før jeg legger meg i sengen og ser en episode av Pretty little liars "Sykt gøy" så håper jeg alle dere også har hatt en fin kveld :-)

 

Araber flikk-flakk(og nei det er ikke meg)

-Minner også på spørsmålsrunden (HER) og Anbefaling av to blogger (HER)

-Hvordan var din kveld?

-Serine

14

Da tenkte jeg at jeg kunne ta en anbefaling eller to . Jeg kommer til å plukke ut to stykker som da kommer til å få en anbefaling og link til bloggen deres. :-) Husk å kommenter at du er med!

 LES!

:Det jeg vil for at du skal bli plukket ut:

-at du oppdaterer bloggen daglig. 

-Bruker bilder i innleggene deres.

-like siden min på facebook som jeg nettopp opprettet for å ha mer oversikt når innleggene kommer ut :-) her  

-hvis dere ikke har facebook så kan dere gjerne følge meg på instagram :-) serinestan

kommer til å plukke ut de to jeg blir mest interresert i :-) 

(modellen min)

-Lykke til!

-Serine

 

 

21

Hei der leser! 

Kom nettopp hjem etter å ha vasket det er liksom min jobb hehe så jeg ble litt sen hjem. Akkurat nå skal jeg ta med tiara ut på tur :-) Idag var det en helt vanlig skoledag (blæææ) ville fortsette med misjonsuke. Utenom det så er det bare en dag igjen med skole før det er høstferie! :-D kommer til å bli så sykt digg å bare stå opp å ikke tenke på å gå på skolen. Idag skal jeg også på trampett for å trene til å bli bedre i ulike triks så det gleder jeg meg til! :-) skal også ta klassebilde imorgen så da må jeg stå opp tidligere for å gjøre meg klar til å ta en perfekt bilde. Før så tok de hele klassen og nå skal de bare ta et bilde per person, håper bilde blir bra da. 

-Minner også på spørsmålsrunden Her

-Hva skal du idag?

-Serine

5

Heihei dere! 

Jeg hadde det utrolig gøy på misjonsfesten der jeg solgte nesten lodd hele tiden så fikk ikke noe kake :-( , men heldigvis sa noen "du kan få en av meg" wippi :-D  så fikk jeg ta to kaker :-) 

Vil bare takke alle for de flotte kommentarene jeg har fått i det siste! dere er helt supre :-) jeg får så mye inspirasjon når dere kommer med de fine kommentarene blir superglad! :-D Siden jeg har fått flere nye lesere så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde der dere kan spør meg om alt. Jeg kommer til å svare på alle spørsmålene på fredag eller lørdag, vi får se.


(ignorer øyenbrynene mine, arkivbilder)

-Er det noe du lurer på?

-Serine

5

Heisann!

Nå har jeg da kommet hjem fra kampen, Stelillebroren min var kjempeflink! Jeg trodde jo han skårte mål, men han sa bare det var selvmål ( at de skårte det på seg selv) egentlig så vet han at han skårte, men ja nå har jeg akkurat skiftet klær og skal snart gå viser antrekket under.

Over til overskriften så står det "BikBok4girls" så kan du da ta bilde av deg selv med hånden i været og tagge det med #bikbok4girls og #bloggno4girls da donerer bikbok 1euro til Plans arbeid for jenter! også hvis du har blogg så kan du huske og ta med tagg-ordet #bloggno4girls for da kan du nemlig vinne gavekort fra bikbok til 500kr! så sett igang så kan det være at du blir en av de heldige vinnerene :-)

Hvis du vil lese mer om dette kan du gå innpå Bikbok-planarbeid for jenter!  Hvis dere er så greie så kan dere gjerne stemme på mitt bilde hvis dere finner det :-)

-Har du gjort det? 

-Serine

pl99an
19

Hei hei søte lesere! Tusen takk for alle de fine kommentarene i forrige innlegg. Har tenkt litt og når jeg får tak i et bra kamera så skal jeg få det gjort :-)

Som dere ser på overskriften så skal jeg på fotballkamp og se min stelillebror spille, sist gang han spillte klarte han og skåre (hvis det er sånn det skives) 3 mål! Flinke stelillebroren min :-) Etter kampen så skal jeg kle meg og reise bort til misjonskvelden der jeg skal selge litt kaker osv av det vi har lagd denne uken. Utrolig trist at det er siste gang for oss i 10-ende, men litt godt også da hehe :-) Kan vell fortelle litt om hva jeg gjorde idag også. Når jeg kom på skolen så var det rett opp på kjøkkenet for å lage mat. Tror ofte maten blir lagt i (Bolivia) siden det sto det som overskrift på arket vi fikk til oppskrift. Da lagte jeg sjokoladekaker som skal bli solgt på misjonsfesten blant annet lagte noen andre empaladas og mushli ellernoe? Etter at vi hadde blitt helt ferdige med maten gikk jeg ned til kunst & håndtverk klasserommet der vi skulle fingermale på et lerret. Først ble jeg utrolig misfornøyd med maleriet, men så hjalp en lærer oss og fikset litt på det sånn at det ble mye finere :-) når jeg nesten var ferdig så fikk jeg selvfølgelig maling på både bukse og topp "Veldig bra Serine" Heldigvis så gikk det bort. Uansett så må jeg nesten hoppe i dysjen og gjøre meg klar :-)

-Hva skal du idag?

-Serine

8

Heihei søtnoser!

Idag begynte jeg helt random og ta rød leppestift, det utviklet seg til at jeg tok på hele pakken outfittet,sminke,sko og veske. Så da fikk jeg en sprø ide om å lage høst OOTD altså antrekk for dagen bare at jeg hadde tatt med flere antrekk såklart :-) . Jeg elsker å gå i sånne klær, men jeg vet ikke helt om jeg hadde gått/tårt med det på skolen, Anywayyz så tenkte jeg da at jeg kunne filme eller ta bilde som blir lagt ut her på bloggen. Hva syns dere? isåfall ja så må jeg bare få tak i et godt kamera til å filme eller ta bilde med. Hvis jeg får lånt/tak i et kjapt så kunne jeg kanskje begynt å redigere den kanskje om 2 uker, vet at det hørres lenge ut, men det blir bedre da en å ha et utrolig dårlig kamera og en dårlig film. 

litt avslørendes tips:

-Skal?Skal ikke?

-Serine

8

Kom hjem til disse fargene og bare måtte ta bilde av dem. Skikkelig høst-farger :-D

-Hva syns du?

-Serine 

6

Heihei søte lesere!

Som sagt så har vi misjonsuke og i dag så var vi delt opp i forskjellige grupper der noen tok bilder av de andre gruppene og noen lagde mat som skal selgest på onsdagskveld, noen lagde krukker, og noen var på stranda og ryddet osv. Det sist nevnte "rydde på stranden" Det kom jeg på. Der måtte vi plukke ting som andre hadde kastet fra seg. Stress? ja, men vi holdt på ca i en time også gikk vi og spiste mat. Etter det tok vi og plukket opp ting og gikk tilbake til der vi begynte. Vi var tidlige ferdige og da kom bussen som hadde tatt oss dit og kjørte oss tilbake til skolen. Vi kom dit kl13.00 kanskje og gikk hjem da så vi slapp 46 minutter til av skolen :-D Selvom turen var litt stress så var det egentlig en veldig koselig tur :-) ble kjent med flere som jeg nesten ikke har snakket med så det er bra :-)

dette er da hvor vi ryddet :-) dere lurer sikkert på om jeg tok med kameraet? nei jeg gjorde ikke det, men vi ryddet samme plass som vi var når vi gikk skoletur med alle trinnene 8/9/10 :-)

-Har dere misjonsuke?

-Serine

6

Våknet opp idag og gikk inn på instagram. Der så jeg så et bilde nesten lik det under bare at det sto "put your blue shirt on" noe lignendes dette, men desverre så finner jeg det ikke :-( så derfor fant jeg dette bildet her:

 
  

-Har du gjort dette?

-Serine 

6

Denne høsten er det utrolig mye jeg har lyst på og jeg har da valgt ut noen få som jeg tenkte jeg kunne dele med dere :-) På noen av bildene må dere trykke på linken under, men andre kan dere trykke rett på bildet for å komme dit :-) dette er da Høst/Vinter wants.

Klær:

Svart Shorts fra -----> Heer

Gul skjorte: Heer                                                                                                 Rosa skjorte: Heer

Svart tights                                                                                                            High-Low Skirt

Gul og Grønn bukse

 

(trykk på bildene for å komme dit)

Annet :

 

 

(Trykk på bildet for å komme dit)

Også er det jo mye annet jeg vil ha, men dette er noe jeg kom på nå :-) 

-Hva syns dere?

-Ønsker du deg noe av det samme? 

-Serine


                                                                                                                             

 

 

 


 

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits